Ioana Ginghină îți dă 5 ponturi care te ajută să lupți cu kilogramele în plus

Ioana Ginghina
Photo: constantips.ro

Actrița Ioana Ginghină îți dă 5 ponturi cu ajutorul cărora îți poți menține greutatea ideală și când stai acasă. Ioana Ginghină are 53 kg la o înălțime de 1,65 m și își ține greutatea sub control pentru că este atentă la ce mănâncă și respectă cu sfințenie anumite intervale orare pentru mese și gustări. Actrița a dezvăluit, pentru constantips.ro, câteva dintre secretele unui corp sănătos și frumos.

Ponturi oferite de Ioana Ginghină sunt universal valabile pentru femei și bărbați. Dacă pui în aplicare sfaturile actriței, ai toate șansele să revii la serviciu nu doar cu chef de muncă, dar și cu o siluetă de invidiat.

Ioana Ginghină a renunțat la dulciuri!

Care sunt cele 5 ponturi care te ajută să îți menții silueta în stare perfectă, chiar dacă trebuie să stai acasă?

Ioana Ginghină: 1. Cântărește-te zilnic, astfel îți poți tine greutatea sub control. 2. Mănâncă până în ora 18.00 sau lasă 14 ore între masa de seară și cea de dimineață. 3. Nu combina carnea decât cu legume, carbohidrații (pâine, paste etc.) mănâncă-i separat. 4. Consumă dulciuri până în ora 12.00-14.00. 5. Fă mișcare, chiar și izometrie (exerciții statice care nu modifica lungimea mușchiului și cresc forța și rezistența musculaturii – n.r.), dar nu sta!

Ce obiceiuri eviți în această perioadă?

Ioana Ginghină: Încerc să mă țin de principiile de mai sus. Dar nu pot spune că evit ceva anume. Încerc să reduc zahărul. Am făcut ceva excese de Paște.

Cum îți menții greutatea?

Ioana Ginghină: M-am îngrășat un kilogram, dar încerc să îl dau jos acum, încercând să elimin din alimentație zahărul și pâinea.

Ce sporturi practici acasă și cât timp aloci zilnic mișcării?

Ioana Ginghină: Mi-am amenajat acasă o mică sală, am bicicletă eliptică, greutăți, stepper și tot felul de accesorii, așa că lucrez alternativ. Nu pot spune că fac sport zilnic, dar mă antrenez de trei-patru ori pe săptămâna câte 45-50 de minute.

Mai multe ponturi despre cum să-ți păstrezi greutatea, dar și cum ai putea să te relaxezi în perioada de izolare, găsești pe constantips.ro

Citește și: Socul, beneficii uimitoare pentru sănătate. Problemele de sănătate pe care le poți rezolva

Psihologie

supa

Te enervează când cineva plescăie sau soarbe ciorba? Studiile spun că ești un geniu

Cu siguranță și pe tine te deranjează atunci când te afli la o masă cu o persoană care soarbe ciorba [...]

Sanatate

energizant

Ce se întâmplă cu adevărat cu corpul tău atunci când consumi băuturi energizante. Efectele sunt dezastruoase

Înainte să deschizi o altă doză de băutură energizantă, ar fi bine să afli care sunt efectele sale reale asupra [...]

Sanatate

vaccin

Vaccinare antigripală: realitate vs. mituri

În acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, medicii ne sfătuiesc să ne vaccinăm mai devreme contra gripei. În farmacii [...]