Dr. Cornel Brotac: ”Ozonoterapia susține sistemul imunitar în lupta împotriva coronavirusului!”

Cornel Brotac
Un interviu realizat de Simona Muscă

Epidemia cu acest virus nemilos, Coronavirus, ridică multe semne de întrebare, multe nevoi ce sunt de completat, multe minusuri care sunt de anulat. Oameni de știință din întreaga lume, epidemiologi de la cele mai renumite instituții medicale, încearcă să găsească soluții și tratamente împotriva lui.

Una dintre cele mai recente descoperiri în domeniu este legată de eficiența tratamentului cu ozon. „Ozonoterapia susține sistemul imunitar în lupta împotriva coronavirusului!”, susțin specialiștii, iar acesta este o afirmație pe care am auzit-o recent și în România, venită din partea medicului Cornel Brotac.

Dr. Brotac: ”În tratamentul cu ozon se întâmplă o regenerare intensă la nivel celular”

Datorită principalelor proprietăți pe care le are ozonul – antivirală, antiinflamatorie și imunomodulatorie, de reglare sistemică a homeostaziei în organism și optimizarea funcțiilor organelor și sistemelor de organe, poate fi o armă reală împotriva coronavirusului. În tratamentul cu ozon se întâmplă o regenerare intensă la nivel celular, are loc eliminarea toxinelor acumulate în interiorul corpului, se reduc inflamațiile, se reglează PH-ul și se înregistrează o îmbunătățire clară a circulației sângelui”, explică medicul Cornel Brotac. Nu uităm să precizăm că ozonoterapia este unul dintre cele mai sigure tratamente, total scutită de reacțiile adverse sau alergii.

Care sunt principalele efecte benefice ale ozonului?

– intensificarea circulației sangvine și eliminarea reziduurilor metabolice și a toxinelor din articulațiile aflate în suferință
– oxigenarea țesuturilor inflamate și dureroase
– blocarea secreției substanțelor care autoîntrețin inflamația și durere
– stimularea mecanismelor reparatorii în organism

Modul în care este aplicat tratamentul cu ozon în lupta împotriva coronavirusului este HEMOTRANSFUZIA, procedură pe care ne-o explică domnul doctor: „HEMOTRANSFUZIA presupune prelevarea unei cantități de sânge venos – 250ml, acesta este combinat cu o cantitate de ozon hiperbaric care poate varia de la 2 micrograme la 20 micrograme / ml. Procedura este nedureroasă și nu presupune niciun risc pentru pacient. Este recomandată în afecțiuni hepatice, cardiovasculare, boli autoimmune, ca tratament anti-aging, antiseptic și multe alte afecțiuni”.

Dr. Brotac: ”Ozonul întreține metabolismul, întreține sistemul imunitar, reglează circulația, scade durerea la nivelul articulațiilor, ajută în detoxifiere”

Ozonoterapia este o terapie indispensabilă vieții. Trebuie să înțelegem că ozonul nu funcționează ca un medicament, el este un modificator biologic care ne ajută să în tratarea tuturor afecțiunilor vitale, fungice, bacteriene. Așadar, în special în această perioadă în care luptăm împotriva coronavidului, putem apela cu încredere la ozon. Nu uităm că el întreține metabolismul, întreține sistemul imunitar, reglează circulația, scade durerea la nivelul articulațiilor, ajută în detoxifiere și în tratamentele anti-aging”, conchide specialistul.

Citește și: VIDEO. Ce exerciții fizice trebuie să faci în izolarea impusă de epidemia de Coronavirus

Sanatate

căpușă

Ce trebuie să faci dacă te-a mușcat o căpușă. Sfaturi de urmat

Deși poate părea extrem de plăcut și relaxant să mergi prin iarbă, mai ales acum, după atâta timp de stat [...]

Sanatate

unghii

Încrețiturile de pe unghii: ce reprezintă și când trebuie să te îngrijorezi

Unghiile sunt un factor cheie în analizarea stării de sănătate pentru că acestea pot oferi informații importante despre felul în [...]

Timp liber

baie

5 idei pentru o seara relaxantă

Seara este, în general, momentul în care organismul tău este într-o stare de tranziție între o zi agitată și plină [...]