Este imaginea zilei pe Facebook. Câinele poliţist Şuier arată cum se poartă corect masca de protecţie

câine
Imagine via Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe pagina de Facebook o imagine cu câinele polițist Șuier. De ce? În contextul pandemiei de coronavirus care pare că nu se va termina curând, măsurile de protecție sunt din ce în ce mai ignorate, așa că autoritățile apelează la orice fel de metode pentru a le atrage atenția oamenilor în legătură cu pericolul care îi pândește la fiecare pas.

Pentru că din ce în ce mai mulți oameni refuză să poarte masca de protecție sau o poartă în mod greșit. Câinele Șuier arată însă cum trebuie purtată corect masca de protecție. Postarea a devenit virală, fiind distribuită de mii de internauți.

Cum trebuie purtată corect masca de protecție. Postarea a devenit virală, fiind distribuită de mii de internauți.

Câinele poliţist Şuier apare în patru fotografii în care poartă masca de protecție. Trei dintre ele sunt prezentate ca fiind greșite: pe o ureche, în frunte sau sub barbă.

Pe o sigură fotografie apare „Right” („Corect” – n.r.).

Postarea a adunat o mulțime de reacții, sute de comentarii şi a fost distribuită de foarte mulți utilizatori până acum.

Este important de menționat din nou că masca de unică folosință își pierde din capacitatea de protecție, dacă este utilizată din nou, deoarece foarte mulţi microbi rămân pe suprafaţa ţesăturii, spune medicul infecţionist Carmen Dorobăţ. Pentru a afla cum informațiile corecte despre unde și cum se păstrează masca de protecție, citește articolul de mai jos:

Interventii si terapii

ct

Diferența dintre CT și RMN: avantaje și dezavantaje

De cele mai multe ori, diagnosticarea corectă a unei boli se face prin realizarea unor inevstigații suplimentare, altele decât se [...]

Travel

Grecia

Cât costă și unde poți un test anti-COVID. Ai nevoie de rezultat la Vamă dacă vrei să-ți faci vacanța în Grecia

Tot mai mulți oameni își fac vacanța în Grecia în această vară, dar după ce numărul de infectări a crescut [...]

Sanatate

soc

Fructul de soc, un remediu natural pentru simptomele răcelii

A venit toamna, vremea se răcește treptat, hainele groase trebuie scoase din dulapuri, dar mai este un lucru important de [...]