Dr. Roxana Șerb: Zâmbetul de Hollywood se poate obține în stomatologia digitală

zambet

Îți dorești acel zâmbet impecabil, dar natural? În trecut, era imposibil, însă lucrurile s-au schimbat fundamental. Rezultatele în estetica dentară digitală sunt sigure și se apropie de perfecțiune. Însă, există un mare secret. Promisiunea rezultatelor este reală, dar include și aspectul natural, ceea ce nu era posibil până acum. Așadar, vrei un zâmbet impecabil? Dr. Roxana Șerb, expert Clinica 32, îți oferă detaliile necesare pentru a îl obține.

De multe ori, pacienții mei sunt speriați și deși își doresc să beneficieze de tratamente de estetică dentară avansate, precum fațete dentare și nu numai, consideră că nu vor obține acel zâmbet natural și frumos. Tratamentele pe care le realizez se bazează pe estetică dentară digitală. Astfel, datorită tehnologiei digitale din laboratorul dentar digital și datorită materialelor moderne cu proprietăți superioare, pot garanta pacientului rezultatul dorit”, explică Dr. Roxana Șerb.

Pentru un tratament de estetică dentară digitală de succes se lucrează multidisciplinar. Rezultatul se obține prin viziunea mai multor specialist din diferite ramuri ale stomatologiei. Poate fi implicat implantologul, chirurgul, ortodontul și tehnicianul dentar. Acest mod de a lucra oferă siguranță pentru pacient și anulează riscurile de a cheltui bugetul personal pentru ceva ce nu este pe măsura așteptărilor.

Pacientul are control încă din secunda 0. După  realizarea consultului de specialitate, realizăm scanare digitală și investigații 2D și 3D.  Putem folosi tehnica Digital Smile Design. Pacientul poate vedea încă dinainte de a începe tratamentul cum va arăta zâmbetul lui și dacă nu îi place ceva, poate schimba fără niciun risc. De asemenea, pacientul poate vedea dacă pacientul zâmbește potrivit cu conformația feței, precum și dacă culoarea este potrivită sau nu”, clarifica Dr. Roxana Șerb.

Dr. Roxana Șerb este parte din Clinica 32 și are o experiență de peste 12 ani în tratamente stomatologice digitale avansate.

Pentru mai multe detalii despre Dr. Roxana Serb vizionati subiectele explicate in singura emisiune de stomatologie online: 

Psihologie

munca acasa

26% dintre români spun că munca de acasă le-a înrăutățit starea emoțională

Majoritatea companiilor au găsit soluții pentru a-și continua activitatea trimițându-i pe angajați acasă. În ultimul an, tot mai mulți români [...]

Timp liber

revelion

Tradiții și superstiții de Anul Nou. Ce trebuie să faci de Revelion?

O mulțime de tradiții și superstiții sunt legate de trecerea anilor. Ele diferă de la popor la popor, dar în [...]

Familie

gradinita

Cum se poate adapta mai uşor copilul la creşă. Sfaturi de pus în practică

Despărțirea copilului de mamă nu este un lucru deloc ușor. Să îl lași la cresă poate fi foarte greu în [...]