Un nou spital de excelență s-a deschis în Istanbul! Eva Pavel, singurul consilier medical din România invitat la eveniment.

Turcia își continuă expansiunea în domeniul medical, după ce în ultimii ani a dezvoltat un întreg sistem privat cu tehnologie de ultimă oră și cei mai buni specialiști din lume, săptămâna acesta, un nou spital de excelență s-a deschis: Liv Hospital Vadistanbul.

Delegații din peste 30 de țări din lume au fost invitate la deschiderea celui mai nou centru medical de top din Turcia: Liv Hospital Vadistanbul. Construit pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați, spitalul aduna peste 150 de medici cu studii academice și oferă numeroase tipuri de intervenții chirurgicale pentru cancer la adulți și copii, chirurgie robotică, dar și tratamente și intervenții legate de sănătatea inimii, a coloanei vertebrale sau pentru sănătatea sportivilor.

”Noul spital este un centru de excelență, cu cele mai noi tehnologii din domeniul medical și cu echipe multidisciplinare de top. Pentru români și România, acest spital este o nouă șansă la viață, o nouă șansă de a găsi soluții pentru cele mai complexe boli, foarte aproape de țara noastră. Spitalul Vadistanbul reprezintă șansa românilor de a descoperi cele mai noi tratamente, folosite adesea în colțuri îndepărtate ale lumii, la care au acces acum simplu și rapid. Totodată, mi-a captat atenția secția de urologie, unde am descoperit aparatură de ultimă generație, ce nu se regăsește în majoritatea spitalelor din Turcia”, a spus Eva Pavel, singurul consilier medical internațional din România prezent la eveniment.

Spitalul Liv Vadistanbul = parteneriat cu Boston Children’s Hospital din SUA

Noul spital a semnat un important parteneriat de cooperare cu Boston Children’s Hospital, unul dintre cele mai importante centre medicale de copii din lume, care va oferi a doua opinie medicală pentru diagnosticul și tratamentul copiilor cu boli dificil de diagnosticat.  

”Am văzut care este viziunea medicilor turci, din acest spital, în legătură cu modul de abordare a tratamentelor din secția de pediatrie, am cunoscut echipa medicală și am toată încrederea că și cele mai grave afecțiuni ale copiilor își vor găsi rezolvarea aici”, a adăugat Eva Pavel.

Sport

esx

Românii merg mai des la sală. Tot mai mulți la mai multe centre într-o lună

Pandemia a crescut interesul românilor pentru sport, iar peste 50% dintre aceștia preferă să meargă la mai multe săli de [...]

Interventii si terapii

operație

Transplant în premieră în România: Un copil de 14 ani salvat de un bebeluş de 10 luni aflat în moarte cerebrală

Un băiat de 14 ani din judeţul Bacău, cu afecţiuni renale grave, va duce o viaţă normală după ce părinţii [...]

Sanatate

medici

Toate internările în spital vor fi suspendate de marți. Ce se întâmplă cu pacienții

Grupul de Comunicare Strategică a făcut un nou anunț: Toți pacienții care nu prezintă urgențe vor fi externați din spitale. [...]