Imagini ÎNAINTE și DUPĂ eliminarea unui tatuaj de pe piele

tatuaj
Imagine de Ilovetattoos via Pixabay

Tatuajele sunt desene care se realizează pe piele, iar cei care optează pentru ele și aleg să-și deseneze permanent pielea, ar trebui să aleagă un model care să-i reprezinte și care să însemne ceva pentru ei.

Există însă și cazuri când oamenii se mai răzgândesc, își fac tatuaj dintr-un impuls, iar mai apoi ajung să îl regrete pe viață. Pentru că mai există și situații când oamenii consideră că unele dintre modelele alese și tatuate pe piele nu îi mai reprezintă după un anumit sau după ce au trecut prin anumite situații, există posibilitatea îndepărtării desenului de pe piele. Viața te poate schimba și niciodată nu vei știi cât de schimbat vei fii peste ani și ani, nu-i așa?

Dacă consideri că un desen permanent de pe pielea ta nu te mai reprezintă, trebuie să-ți spunem că există posibilitatea să-l elimini cu ajutorul laserului, o procedură destul de dureroasă ar spune cei care au apelat deja la ea.

În materialul video de mai jos îți arătăm cum arată pielea în urma celor aproximativ 20 de ședințe prin care se încearcă eliminarea completă a unui tatuaj:

Deși la prima vedere poate părea ciudat, specialiștii spun că pielea de reptilă pe care o vezi imediat după ce laserul trece peste desen se datorează unor vapori de apă, dar efectul dispare în aproximativ 10 secunde. Medicii asigură că este o reacție normală a particulelor de pigment, care sunt descompuse de laser și eliberează vapori sub epidermă.

Așa cum se poate vedea, în imediata apropiere a persoanei care dorește eliminarea tatuajului se află un crio-răcitor care suflă aer foarte rece pentru a ajuta la reducerea inflamației.

Dacă mai sus v-am speriat cu numărul mare de ședințe necesare pentru eliminarea completă a unui tatuaj de pe piele, acum vă spunem că este nevoie de atât de multe pentru că de obicei sunt sesiuni de scurtă durată pentru personele care nu suportă foarte bine durerea.

Imaginile de mai sus sunt filmate în timp real, deci tratamentele pentru eliminarea tatuajelor sunt extrem de rapide.

Alimente

branza capra

Brânza de capră. Specialitatea care-ți oferă o mulțime de vitamine

Brânza de capră este o varietate de brânză făcută din lapte de capră și se află pe a patra poziție în topul preferințelor consumului de brânzeturi, [...]

Afectiuni

Dr. Gheorghe Niță

Cancerul de prostată – care sunt factorii de risc care pot declanșa apariția acestuia. Poate fi transmis ereditar?

Cancerul de prostată este al doilea cancer, după cancerul de plămân, întâlnit la bărbat la nivel mondial și ocupă locul [...]

Afectiuni

hemoroizi

Hemoroizi: cauze, simptome, tratament și remedii

Deși este o afecțiune destul de des întâlnită, hemoroizii sunt încă un subiect tabu pentru mulți dintre cei care se [...]