Dr. Razvan Boberis: ”Tratamentele stomatologice avansate ofera o viata de calitate pacientului”

Clinica 32

Suferinta provocata de durerea dentara ne convinge sa alergam la stomatolog. Tot ea, insa, ne tine departe de cabinetul dentar si astfel ajungem la probleme majore si, chiar daca a venit momentul sa alergam, o facem cand lucrurile sunt grave.

Daca esti o astfel de persoana, care are nevoie de lucrari avansate pentru a avea un zambet sanatos, sau daca cineva drag tie se afla in aceasta situatie, trebuie sa stii ca solutiile oferite de stomatologia digitala sunt sigure si pe termen foarte lung. In acest sens, l-am invitat pe Dr. Razvan Boberis una dintre cele mai puternice voci din stomatologia moderna romaneasca sa ne ofere explicatii.

Stomatologia digitala permite realizarea de manopere pe care noi, in prezent, le numim avansate. Acest concept se refera la faptul ca niciodata in stomatologie nu s-au putut oferi solutii sigure, fara risc si pe termen foarte lung pacientilor care fie ca si-au pierdut toti dintii, fie ca au resorbtii osoase grave, fie au nevoie de interventii chirurgicale si de interventia unei echipe cu abordare multidisciplinara.”, explica Dr. Razvan Boberis.

Nivelul de control este deplin. Tehnologia digitala pe baza careia realizam manopere stomtologice avansate ne da o precizie care, la fel, nu a mai existat niciodata. Pacientul are siguranta, dar si confort deplin. Timpul de tratament este redus substantial, la fel si vizitele. Rezultatele pot fi previzionate complet, iar pacientul nu este expus niciunui risc”, adauga Dr. Razvan Boberis.

Dr. Boberis: ”Tehnologia digitala pe baza careia realizam manopere stomtologice avansate ne da o precizie care, la fel, nu a mai existat niciodata!”

Una dintre tehnicile avansate din medicina stomatologica digitala este manopera implant dentar 100% digital. „La ora acturala, sub acoperisul clinicii exista toata aparatura necesara pentru a realiza aceasta tehnica: analize 3D datorita computerului tomograf CBCT, scanare & amprentare digitale, coroane realizate in 12 minute datorita robotilor din laboratorul dentar digital, echipa specializata si materie prima premium”, precizeaza Dr. Razvan Boberis.

Ce este important sa stie pacientul? 

Aceasta tehnica de a insera un implant dentar se poate aplica doar in situatiile in care pacientul are extractii vechi si este totul vindecat, are suficient os sau in situatiile in care se face o extractie a unui dinte cu o singura radacina, respectiv premolari sau dinti frontali. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite, se recomanda o alta tehnica avansata din stomatologia digitala.

Dr. Razvan Boberis a creat in 2005 conceptul Clinica 32 prin care ofera cu succes pacientilor tatamente stomatologice digitale prin conceptul totul sub un singur acoperis. Pe bza tehnologiei digitale de ultima ora, a materiei prime superioare si a echipei multidisciplinare, Dr. Boberis realizeaza manopere stomatologice digitale avansate la standardele de performanta international. Pentru a afla mai multe informatii utile de la Dr. Razvan Boberis il puteti urmari in singura emisiune despre tratamente stomatologice digitale, “Tot sa zambesti”: 

Sarcina & bebe

O femeie care este ținută în brațe de soțul ei

Relațiile intime în trimestrul unu, doi și trei de sarcină

Viața ta sexuală s-ar putea schimba atunci când ești însărcinată. Ai mai jos câteva detalii despre ce înseamnă relațiile intime [...]

Afectiuni

genunchi

Gonartroza. Care sunt cauzele și cum se tratează

Gonartroza sau artroza genunchiului reprezintă cea mai frecventă afecțiune articulară de la nivelul genunchiului apărute mai ales la vârstnici. Gonartroza [...]

Lifestyle

iuliana tudor

Iuliana Tudor și Crucea Roșie demarează o campanie națională de strângere de fonduri

Iuliana Tudor a anunțat astăzi demararea unei campanii naționale de strângere de fonduri împreună cu Crucea Roșie Română – ”România [...]