Știați că ochii formează legături cu organele interne și atunci când acestea se îmbolnăvesc, irisul își schimbă structura și culoare, în așa fel încât cu ajutorul unui iridolog putem vedea prin ochi ce probleme semnalizează corpul nostru? Constantin Alin Ghinea, specialist în nutriție, iridologie și herbalism, cu studii la School of Natural Health Science în Londra, a vorbit într-un interviu pentru AlistMagazine.ro despre această ramură a științei medicale.
Alin Ghinea: Iridologia este o ramură a științelor medicale bazată pe studierea irisului, acesta fiind un izvor de informație receptivă despre organele interne și diferite părți ale corpului omenesc, despre bolile curente și bolile moștenite.
Alin Ghinea: Tabloul irisului da răspuns, dintr-o singură privire în ochi, la multe întrebări, cum ar fi:
– Ereditatea patologică
– Nivelul de funcționare al organelor
– Nivelul imunității
– Anomalia dezvoltării organismului
– Nivelul de funcționare al organelor
– Capacitatea de muncă
– Diagnosticul precoce
– Traumatisme obstetricale
– Predispoziția ereditară la boi
– Predispoziția ereditară la alergii
– Predispoziția ereditară la longevitate
– Deficiențe congenitale
– Diagnosticul bolilor mostenite
– Gradul de intoxicație al organismului
– Diagnosticul afecțiunilor în stadiu incipient
Alin Ghinea: Fiecare organ al corpului omenesc are reprezentare pe toate suprafețele organismului, inclusiv pe receptorii externi ai tuturor organelor de simț. Dintre toți receptorii externi, irisul ne poate da cele mai multe informații despre ce se întâmplă în organism. Ochii formează legături cu toate organele interne prin trunchiul vegetativ simpatic și atunci când organele se îmbolnăvesc, ele provoacă pe iris schimbări de structură și de culoare.
Interviul integral îl puteți citi mai multe pe AlistMagazine.ro