Prof. Dr. Yesemin Torun Altuner mizează pe abordarea holistică de tratament, în Turcia

Prof. Dr. Yesemin Torun Altuner

Medic hematolog, doctor Yesemin Torun Altuner folosește o abordare integrată, prin prescrierea unei terapii holistice, care să abordeze pacientul ca un tot unitar. Se întâmplă în spitalele din Turcia!

Concomitent cu tratamentul alopat – care presupune chimioterapie sau radiologie – medicul specialist le dă pacienților săi și o schemă de tratament fitoterapeutic și homeopat, terapia cu ozon și acupunctură, tocmai pentru a încuraja sistemul imunitar și a reduce efectele secundare ale tratamentelor alopate. Iată ce spune profesor doctor Yesemin Torun Altuner, de la İstinye Üniversitesi.

”Rata de supraviețuire în leucemie este de 90%. De când sunt eu în acest spital, toți pacienții care au venit la mine au primit protocolul complet și au plecat vindecați. Când pacientul vine la noi, îi facem mai multe investigații… pe bază rezultatelor, primește un diagnostic. În funcție de diagnostic, urmăm protocolul necesar. Ce fac eu diferit în acest spital față de alte spitale: pe lângă protocolul alopat, eu recomand pacienților și remedii din fitoterapie, homepatic, acupunctură și terapia cu ozon. În acest fel, efectele adverse ale chimioterapiei sunt reduse drastic.

În general, pacienții care ajung la noi ori sunt într-un stadiu avansat ori au făcut un tratament care nu a dat rezultatele scontate”, spune profesor doctor Yesemin Torun Altuner. 

Prof. Dr. Yesemin Torun Altuner crede că terapia cu ozon sau fitoterapia pot fi folosite și ca mijloace de prevenție

”Nu contează dacă este vorba despre adult sau copil. Ozonoterapia este bună pentru bolile de sânge, pentru cele autoimune, de genul Hashimoto, plus fitoterapie, plus o dietă specială”.

Pe lângă protocolul recomandat, în acest spital, doamna doctor le face pacienților teste genetice detaliate. ”Este un tratament foarte rar, se face doar la spitalele universitare. NGS, prescurtare pentru Next Generation Sequencing, este o tehnologie de analiză genetică care ne permite să efectuăm screening detalia, pentru a identifica dacă pacieții pot răspunde la tratament de tip target sau la imunoterapie.

Când e vorba de cancere mamare sau craniene, se mai folosește un tratament pe bază de impulsuri electrice. Printre acest tratament, celulele canceroase, care formează o masă tumorală, se despart și apoi sunt distruse”.

Yesemin Torun Altuner va fi prezentă în România, la București, pe data de 25 aprilie, pentru o evaluare gratuită a dosarului medical. Aceasta va acorda second opinion pe oncologie pediatrică, acordând 30 de minute fiecărei familii înscrise pe listă.

Timp liber

1 decembrie. Uite ce poți vedea la TV de Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este un motiv de sărbătoare pentru fiecare cetățean. Și anul acesta, de 1 decembrie, televiziunile au [...]

Interventii si terapii

ulei de lavandă

Uleiurile esențiale, da sau nu? Avantaje vs. dezavantaje

Uleiurile esențiale au câștigat în ultimul timp din ce în ce mai mult teren în medicina alternativă. Există anumite branduri [...]

Noutati

Pe ce salarii pleacă asistenții medicali la muncă în străinătate?

Un asistent medical care vrea să aplice pentru un job în străinătate se așteaptă să primească un salariu cuprins între [...]