Spitalul Wiener Privatklinik pe lista celor mai bune spitale din lume

Spitalul WPK

Excelenta medicala i-a adus spitalului Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, distinctia One of World’s Best Hospitals 2021. WPK se afla printre cele 2,000 de spitale din 25 de tari incluse in clasamentul celor mai bune spitale din lume, realizat de publicatia americana Newsweek in colaborare cu compania globala de cercetare a pietei Statista.

Selectia a fost realizata pe baza recomandarilor profesionistilor din domeniul sanatatii, sondajelor de opinie ale pacientilor si indicatorilor de performanta (KPIs) ai unitatilor medicale. Spitalele premiate se remarca prin medici distinsi, asistenta medicala de top si tehnologie de ultima generatie. 

Cu o traditie medicala de 150 de ani, Wiener Privatklinik este unul dintre cele mai solicitate spitale din Europa. Anual, aici sunt tratati peste 12.000 de pacienti, dintre care aproximativ 30% sunt pacienti internationali provenind din peste 20 de tari, printre care Romania, Rusia si Ucraina. Un avantaj unic al WPK este acela de a pune la dispozitie peste 250 dintre cei mai buni experti cu renume international, intr-o gama larga de specialitati medicale.

Dr. Walter Ebm: ”Distinctia primita este o recunoastere internationala a standardelor inalte ale serviciilor medicale pe care le oferim in cadrul WPK”

Spitalul detine 14 centre de competenta, acoperind toate ariile clinice, de la consult si preventie, diagnosticare si tratament prin cele mai noi metode, pana la interventii chirurgicale complexe si tratamente inovatoare ale cancerului, realizate in cadrul WPK Cancer European Academy Cancer Center, cel mai mare centru privat de diagnostic si tratament ultra-specializat al cancerului din Europa Centrala si de Est.

Ema Hafner _ Directorul Dep Marketing și Pacienți Internaționali al WPK

„Distinctia primita este o recunoastere internationala a standardelor inalte ale serviciilor medicale pe care le oferim in cadrul WPK. Prioritatea noastra este sa fim un partener ideal atat pentru pacientii care ne trec pragul, cat si pentru medicii nostri. Pentru a atinge acest obiectiv, imbinam competentele in ingrijirea pacientului cu infrastructura de top si un management spitalicesc modern, concentrat pe evolutia continua pentru a ne mentine statutul de spital preferat atat al pacientilor cat si al medicilor, leaderi in domeniul medical”, a declarat dr. Walter Ebm, CEO al Wiener Privatklinik.

Datorita varietatii competentelor si a expertizei echipei medicale, spitalul poate sa asigure o abordare interdisciplinara si completa fiecarui caz medical, oferind pacientului sanse imbunatatite de recuperare. Atat procesul de diagnosticare, cat si cel de tratament sunt sustinute de dotari si tehnologie de ultima generatie, spitalul avand 145 de paturi, un departament de chirurgie cu 4 sali de operatie si un centru de radiologie dotat PET-CT si medicina nucleara. 

In urmatorii 3-4 ani, managementul WPK are in plan investitii de 40 de milioane de euro dedicate extinderii capacitatii spitalului atat pe partea de spitalizare continua cat si pe partea de spitalizare in regim de zi – dedicata oncologiei si chirurgiei minim invazive.

„Suntem incantati sa fim oficial si independent cotati ca Unul dintre Cele Mai Bune Spitale din Lume, intrucat aceasta ne reconfirma multumirea si increderea pacientilor in nivelul excelent al ingrijirii medicale pe care le primesc in spitalul nostru. Datoria echipei noastre este de a oferi tuturor pacientilor suportul necesar, pentru ca acestia sa beneficieze de cei mai buni experti medicali pentru cazul lor si de ingrijire medicala personalizata”, a adaugat Ema Hafner, Directoarea Departamentului de Marketing & International Business al WPK.

In aceasta perioada, serviciile spitalului Wiener Privatklinik din Viena pot fi in continuare accesate. Prin documentatia speciala pusa la dispozitie de spital pacientilor internationali, acestia nu intra in carantina impusa.

Pacientii romani pot beneficia de asistenta pentru deplasarea la Viena prin intermediul celor 2 birouri de reprezentanta ale WPK, din Bucuresti si din Timisoara. De asemenea, pentru a face mai usoara comunicarea cu specialistii nostri, avem implementata platforma de consultatii video online WPK Online Healthcare Center, unde sunt disponibile peste 25 de specialitati medicale.

Nutritie si sport

gianluca mech supa

Supă de roșii. Știai că extrem de bogată în vitamine, minerale și antioxidanți?

Supa de roșii e un preparat gustos care se regăsește adesea în meniul românilor, dar puțină lume știe cât de [...]

Noutati

Specialiștii au ajuns la o concluzie: “Imunitatea populației din România pentru COVID 19 e de sub 2%”

MedLife anunță finalizarea studiului privind imunizarea naturală a populației pentru COVID 19. Compania a extins eșantionul până la 1005 persoane, cadre [...]

Nutritie si sport

O femeie care are într-o mână un măr și în cealaltă o gogoașă

Obiceiuri alimentare periculoase pe care e indicat să le oprești cât mai repede

Mâncarea, când este mai mult decât mâncare, îți poate afecta relația cu tine însuți și cu ceilalți. De aceea, am [...]