Stomatologia digitală – soluție indiferent de gravitatea problemei

stomatologie

Frica de dentist, amânarea sau anularea vizitei la stomatolog sunt principalele cauze care conduc la situații complicate, chiar și la pierderea tuturor dinților. Pentru cazurile grave, bineînțeles că vorbim și de sume de bani mai mari pe care pacientul trebuie să le suporte. Însă, de fapt, motivul pentru care românii ajung în situații dificile și își pierd sănătatea dentară îl reprezintă lipsa informației corecte.

În era digitală, stomatologia modernă se bazează pe principii avansate care înseamnă fără durere, vizite puține la stomatolog, tratamente non invazive bazate pe tehnologie de ultimă oră. Datorită tehnologiei digitale s-au dezvoltat și manopere avansate care oferă pacientului soluții sigure indiferent de gravitatea problemei.

“Investigațiile 3D realizate prin computer tomograf oferă o precizie superioară cu beneficii reale pentru pacienți, precum diagnostic rapid și exact, controlul și previziunea rezultatelor. De asemenea, scanarea digitală corelată cu tehnologia digitală din clinică și din laboratorul dentar oferă promisiunea ca în vizite minime la stomatolog putem oferi pacientului garanția sănătații dentare.”, explică dr. Simona Boberis.

Dr. Mihnea Nica: ”Calitatea vieții este distrusă în lipsa sanătății dentare”

Informația reală și corectă se află la baza stomatologiei digitale, deoarece timpul de reacție face diferența dintre un buget de 1000 de lei și 1000 de euro. “Pe scaunul stomatologic tratez adesea pacienți care fie că și-au pierdut toți dintii, fie că sunt la un pas să o facă. Calitatea vieții este distrusă în lipsa sanătății dentare. Soluții definitive există datorită manoperelor complexe all on 4 and all on 6, implant dentar ghidat digital și nu numai. Însă, recomand pacienților să se documenteze și să vină din timp la stomatolog”, declară dr. Mihnea Nica.

În era digitală, pacientul poate obține sănătate dentară și viață de calitate., „Abordarea multidisciplinară posibila sub acelasi acoperis in clinica reprezinta o garantie foarte importanta pentru pacienti. Toate sectiile, inclusiv implantologie, chirurgie, radiologie, dar si laborator dentar conlucreaza. Medicul impreuna cu tehnicianul dentar pot proiecta virtual urmatoarea lucrare protetica, iar pacientul poate verifica designul inainte de a incepe tratamentul dentar . Vorbim de 100% personalizat si de precizie de micron.“, explica Dr. Serb Roxana.

Începând cu 9 octombrie 2020, se poate viziona pe canalulul oficial Youtube Clinica 32, precum si pe celelate canale social media 32, emisiunea „Tot sa zambesti”, cel mai nou proiect realizat de #familia32 & Communication Angels. Productia este destinata exclusiv mediului online si este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret. 

Sanatate

covid

Medicii din Spania au descoperit un nou simptom al coronavirusului

Cea mai nouă descoperire legată de noul tip de virus care face ravagii în întreaga lume se referă la niște [...]

Alimente

ciocolata

Îți este poftă de ciocolată? Ce înseamnă acest lucru și cum poți controla senzația

Este imposibil să nu îți fie poftă de ceva, nu-i așa? Fie că poftești la ciocolată, la o felie de [...]

Sanatate

limbă

Aftelele bucale: cauze, simptome și prevenție

Stomatita aftoasă este poate una dintre cele mai enervante și dureroase afecțiuni. Aceasta provoacă mici ulcerații în interiorul gurii, pe [...]