Au pictat pereții Serviciului de Ambulanță pentru a ridica moralul medicilor

Serviciul de Ambulanță Iași

Doi artiști s-au gândit să aducă puțină culoare într-un loc în care medicii luptă zi de zi pentru viețile pacienților: la Serviciul de Ambulanță Iași. ”Vibrează ideea de puls al orașului, de echilibru și de armonie pentru acest timpuri”, spun artiștii.

Pentru a ridica moralul eroilor sanitari, zidul de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași a fost pictat. Punctul de plecare al ambulanțelor care salvează vieți este acum marcat vizual prin lucrarea „Armonia Sănătății”, susținută de Street Delivery și George (primul mobile banking inteligent, de la BCR).

Lucrarea câștigătoare din Iași a fost selectată în cadrul unui concurs național de street art la care s-au înscris aproape o sută de artiști.

Pictura murală de la Serviciul de Ambulanță Județean oferă un mesaj de optimism și solidaritate pentru personalul care salvează vieți și pentru trecătorii dintr-o zonă aglomerată. „Armonia Sănătății vrea să transmită în acest prezent nesigur un mesaj de speranță! Conturează vitalitatea pozitivității și a sănătății noastre. Vibrează ideea de puls al orașului, de echilibru și de armonie pentru acest timpuri”, spune Raimund Mătășel, autorul lucrării, care a lucrat împreună cu Vlad Șade pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Serviciul de Ambulanță Iași
Serviciul de Ambulanță Iași

Dr. Georgeta Simona Ivașcu: ”Fiecare salariat, pacient sau colaborator care ne va trece pragul va privi, sperăm că va zâmbi”

Despre proiect și semnificația lui pentru instituție, managerul general al Serviciului de Ambulanță Județean Iași, dr. Georgeta Simona Ivașcu, a declarat: „Fiecare salariat, pacient sau colaborator care ne va trece pragul va privi, sperăm că va zâmbi și va înțelege că le-ați transmis un mesaj pozitiv, de încredere, ilustrat prin culori vii și în consonanță cu activitatea noastră care este mai presus de orice cuvinte și care reprezintă interesul pacientului. Noi suntem cei cu costume ermetice și măști, alături de autosanitare care străbat neîncetat orașul, județul și țara pentru a ajunge în cel mai scurt timp la pacienți. Ochiul este simbolul grijii și al vegherii neîncetate la nevoile semenilor noștri.”

Alimente

Mai multe boluri cu bomboane, pe o masă acoperită cu un bumbac de culoare albastră

Alimente care îți distrug mușchii. Specialiștii recomandă să le consumi cu atenție

Ai mai jos o listă cu alimente care îți distrug mușchii. Ele declanșează inflamația, care poate perturba recuperarea și creșterea [...]

Noutati

Mariana Aristotel, Avra

Cum a schimbat pandemia COVID-19 normele de frumusețe? Care sunt cele mai căutate servicii de beauty

Pandemia COVID-19 i-a forțat pe oamenii de peste tot din lume să regândească norme, să rescrie legi și să construiască [...]

Afectiuni

lapte

Diferența dintre intoleranța la lactoză și alergia la proteinele din lapte de vacă. Ce înseamnă fiecare și cum se manifestă

Deși sunt două afecțiuni total diferite, intoleranța la lactoză și alergia la proteinele din lapte de vacă sunt adesea confundate [...]