Au pictat pereții Serviciului de Ambulanță pentru a ridica moralul medicilor

Serviciul de Ambulanță Iași

Doi artiști s-au gândit să aducă puțină culoare într-un loc în care medicii luptă zi de zi pentru viețile pacienților: la Serviciul de Ambulanță Iași. ”Vibrează ideea de puls al orașului, de echilibru și de armonie pentru acest timpuri”, spun artiștii.

Pentru a ridica moralul eroilor sanitari, zidul de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași a fost pictat. Punctul de plecare al ambulanțelor care salvează vieți este acum marcat vizual prin lucrarea „Armonia Sănătății”, susținută de Street Delivery și George (primul mobile banking inteligent, de la BCR).

Lucrarea câștigătoare din Iași a fost selectată în cadrul unui concurs național de street art la care s-au înscris aproape o sută de artiști.

Pictura murală de la Serviciul de Ambulanță Județean oferă un mesaj de optimism și solidaritate pentru personalul care salvează vieți și pentru trecătorii dintr-o zonă aglomerată. „Armonia Sănătății vrea să transmită în acest prezent nesigur un mesaj de speranță! Conturează vitalitatea pozitivității și a sănătății noastre. Vibrează ideea de puls al orașului, de echilibru și de armonie pentru acest timpuri”, spune Raimund Mătășel, autorul lucrării, care a lucrat împreună cu Vlad Șade pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Serviciul de Ambulanță Iași
Serviciul de Ambulanță Iași

Dr. Georgeta Simona Ivașcu: ”Fiecare salariat, pacient sau colaborator care ne va trece pragul va privi, sperăm că va zâmbi”

Despre proiect și semnificația lui pentru instituție, managerul general al Serviciului de Ambulanță Județean Iași, dr. Georgeta Simona Ivașcu, a declarat: „Fiecare salariat, pacient sau colaborator care ne va trece pragul va privi, sperăm că va zâmbi și va înțelege că le-ați transmis un mesaj pozitiv, de încredere, ilustrat prin culori vii și în consonanță cu activitatea noastră care este mai presus de orice cuvinte și care reprezintă interesul pacientului. Noi suntem cei cu costume ermetice și măști, alături de autosanitare care străbat neîncetat orașul, județul și țara pentru a ajunge în cel mai scurt timp la pacienți. Ochiul este simbolul grijii și al vegherii neîncetate la nevoile semenilor noștri.”

Sanatate

albine

Veninul de albine poate avea efecte extraordinare asupra însănătoșirii organismului

Apiterapia este numită adesea terapia cu produse apicole și presupune, în principiu, utilizarea acestora pentru a trata un spectru larg [...]

Afectiuni

mama si copil

Autismul – oferă-i din timp o șansă copilului tău

Autismul este un cuvânt care îi sperie pe mulți părinți, un cuvânt care mai degrabă a căpătat rolul de etichetă [...]

Sanatate

picioare

Și tu le ai așa? Ce spun medicii despre faptul că ai al doilea deget de la picior mai lung

Este destul de des întâlnit faptul că oamenii au al doilea deget de la picior mai lung decât primul și [...]