(P) Masca medicală cu filtru de nanofibre are o eficiență de 98%

masca de protectie cu nanofibre

Pandemia de coronavirus afectează o lume întreagă, iar medicii și cercetătorii își unesc forțele și lucrează neîncetat pentru a combate virusul. Din păcate, statisticile din România ne plasează pe locurile fruntașe la infectări per mia de locuitori din Europa, ceea ce trage un semnal de alarmă asupra eficienței metodelor de protecție pe care le utilizează populația.

Virusul care cauzează COVID-19 se transmite, în principal, prin picături respiratorii, care sunt răspândite atunci când o persoană infectată tușește, strănută sau expiră. Astfel, prin purtarea corectă a unei măști (peste gură și nas), se poate influența semnificativ rata de transmitere a virusului, care este o reală amenințare pentru sănătate.

Batist Medical inovează și lansează în România Nano Fiber Mask B, masca de față medicală cu filtru de nanofibre și  o eficiență a filtrării bacteriene (BFE) de ≥ 98%!

Păstrați întotdeauna mâinile curate înainte de a atingerea măști

Aceasta filtrează eficient particulele de dimensiuni virale datorită celor 4 straturi din compoziție. Masca se bazează pe puterea nanotehnologiei de a filtra eficient virusul și bacteriile, pentru a stopa răspândirea lor. Nano Fiber Mask B este un produs nesteril, fiind recomandat pentru o singură utilizare.

Păstrați întotdeauna mâinile curate înainte de a atingerea măștii, pentru a preveni contaminarea acesteia cu bacterii sau virusuri.

Nano Fiber Mask B este disponibilă în farmacii sau online, AICI.

Batist Medical este un producător european de consumabile medicale. Cu o lungă istorie și o experiență de mai bine de 30 de ani pe piață, produsele se disting prin excelență și eficiență, respectând cele mai înalte standarde de calitate. În Cehia, Batist Medical este cel mai mare producător de măști de nanofibre, folosind materiale de înaltă calitate. Pentru a ajuta oamenii să deosebească eficiența și calitatea măștilor cu nanofibre de măștile obișnuite sunt elementele de prindere, colorate în roșu, care fac distincția clară la nivel vizual dintre o adevărată nano mască, care îi protejează împotriva virusului COVID – 19 și una banală.

Afectiuni

durere in gat

Faringita. De ce apare durerea în gât și ce recomandă medicii să faci

Faringita, sau durerea în gât, este un disconfort, o durere sau zgârietură în interiorul gâtului. De multe ori face dureroasă [...]

Cuplu

cuplu

Care este adevărata părere a bărbaților despre iubire

Iubirea este un sentiment pe care de cele mai multe ori nu reușim să îl înțelegem, dar să îl mai [...]

Sarcina & bebe

mers desculț

De ce e bine să lași copiii în picioarele goale. Motivele științifice care te vor convinge să faci asta

Pentru adulți nu este indicat să meargă desculți pe suprafețe mai dure o perioadă lungă de timp, dar în ceea [...]