Hartă actualizată. Cum se răspândește COVID-19 în toată lumea.

Harta Covid-19

Microsoft a lansat zilele acestea o hartă interactivă Bing care prezintă informații despre situația pandemiei de Coronavirus la nivel mondial, minut cu minut.

Harta care este disponibilă gratuit, prezintă numărul cazurilor de îmbolnăviri din fiecare țară, numărul celor care s-au vindecar, dar și câți oameni au murit răpuși de COVID-19. Pentru fiecare țară în parte, harta arată și câteva video-uri legate de situația pandemiei din teritoriul respectiv.

Reprezentanții Microsoft au declarat că informațiile sunt updatate în timp real, iar harta interactivă preia statusul din mai multe surse în același timp: Organizația Mondială a Sănătății, Centrul pentru Controlul Bolilor din Statele Unite ale Americii, Centrul European pentru prevenirea și controlul bolilor și Wikipedia.

În plus, și gigantul Google a anunțat că intenționează să lanseze o platformă online care să conțină informații despre evoluția pandemiei în lume, iar o altă hartă interactivă este pusă la dispoziție de Johns Hopkins University.

CORONAVIRUS. 180.000 de persoane infectate cu COVID-19

Conform hărții puse la dispoziție de Microsoft, în acest moment, peste 180.000 de oameni sunt infectați cu noul virus Covid-19. Dintre aceștia, aproape 80.000 s-au vindecat și peste 7.000 și-au pierdut viața. În România, 168 de persoane au fost diagnosticate cu Coronavirus și 9 s-au vindecat.

Afectiuni

Cum poti scăpa de varice? Dr. Marina Dumitraș ne explică cum se tratează boala varicoasă

Dr. Marina Dumitraș, medic primar chirurgie generală, competență în ultrasonografie generală și flebologie, doctor în științe medicale, ne explică astăzi [...]

Sanatate

măști medicale

Sunt sau nu eficiente măștile medicale? Cât de sigure sunt și cum se folosesc corect

Măștile medicale sunt o măsură din ce în ce mai populară atunci când vine vorba despre răspândirea unei boli respiratorii, [...]

Travel

Oradea

10 locuri din România pe care trebuie să le vezi anul acesta

România ascunde o mulțime de locuri impresionante, care-ți taie răsuflarea, și pe care ar trebui să le vezi. Indiferent dacă [...]