Liftingul sânilor după perioada maternității. Dr. Hussein Shamieh explică ce presupune această operație

Operația de lifting mamar este una dintre cele mai căutate intervenții chirurgicale estetice, multe femei optând pentru ea mai ales după ce aduc pe lume un copil sau doi.

Dr. Hussein Shamieh, medic specialist chirurgie plastică estetică și microchirurgie reparatorie explică ce presupune această operație, dar și ce ar trebui să știe fiecare posibilă pacientă atunci când ia hotărârea de a opta pentru o astfel de intervenție la nivelul bustului.

Daca ptoza mamară este asociată și cu atrofie (volum scăzut, aspectul de sân “gol”), liftingul mamar se asociază și cu augmentarea mamară (introducerea unui implant siliconic) pentru a umple și a ridica sânul “căzut”.

Operația combinată de augmentare-mastopexie (mărire și ridicare a sânilor) poate restabili volumul sânilor și poate corecta poziția lor și eventuale asimetrii, obținând astfel sânii pe care ți i-ai dorit dintotdeauna. De asemenea se poate repoziționa, simetriza și micșora areola”, spune Dr. Hussein Shamieh, medic specializat în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reparatorie.

Operația de lifting mamar le conferă pacientelor o formă atractivă a sânilor și astfel vor scăpa de complexe și vor avea și mai multă încredere în ele.

Alimente

Alimente care cresc glicemia. Ce să evităm ca să nu avem probleme de sănătate

Alimentele cu un indice glicemic ridicat cresc rapid nivelul zahărului din sânge și pot cauza probleme de sănătate pe termen [...]

Dezvoltare personala

cuplu

Ce trebuie să știe toată lumea despre relații

Fiecare om este unic în felul său, nu trebuie să judeci pe nimeni, în niciun caz nu trebuie să te [...]

Alimente

faina

Tot ce trebuie să știm despre făină. Poate conține E-uri?

Făina este unul dintre alimentele pe care inevitabil le consumăm zilnic, fie că vorbim despre pâine, produse de patiserie sau [...]