Liftingul sânilor după perioada maternității. Dr. Hussein Shamieh explică ce presupune această operație

Operația de lifting mamar este una dintre cele mai căutate intervenții chirurgicale estetice, multe femei optând pentru ea mai ales după ce aduc pe lume un copil sau doi.

Dr. Hussein Shamieh, medic specialist chirurgie plastică estetică și microchirurgie reparatorie explică ce presupune această operație, dar și ce ar trebui să știe fiecare posibilă pacientă atunci când ia hotărârea de a opta pentru o astfel de intervenție la nivelul bustului.

Daca ptoza mamară este asociată și cu atrofie (volum scăzut, aspectul de sân “gol”), liftingul mamar se asociază și cu augmentarea mamară (introducerea unui implant siliconic) pentru a umple și a ridica sânul “căzut”.

Operația combinată de augmentare-mastopexie (mărire și ridicare a sânilor) poate restabili volumul sânilor și poate corecta poziția lor și eventuale asimetrii, obținând astfel sânii pe care ți i-ai dorit dintotdeauna. De asemenea se poate repoziționa, simetriza și micșora areola”, spune Dr. Hussein Shamieh, medic specializat în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reparatorie.

Operația de lifting mamar le conferă pacientelor o formă atractivă a sânilor și astfel vor scăpa de complexe și vor avea și mai multă încredere în ele.

People

Dr. Vlad Predescu

Dr. Vlad Predescu: ”În viitor, toate intervențiile chirurgicale vor fi asistate de computer, atât în etapele pregătitoare, cât și în timpul operației ”

Vlad Predescu este unul dintre cei mai reputați chirurgi ortopezi din România, cu o vastă experiență în domeniul protezării articulare [...]

Afectiuni

creier

Tumorile cerebrale – cauze, diagnostic și tratament

Tumoarea cerebrală reprezintă o masă de țesut sau o creștere anormală a celulelor la nivelul sau în imediata vecinătate a [...]

Nutritie si sport

5 moduri de a avea un stil de viață mai sănătos

Cauți să duci o viață mai sănătoasă, dar nu știi de unde să începi? Iată 5 pași către un stil [...]