Raed Arafat, cum se transmite virusul în comunitate, pe înțelesul tuturor

virus
Imagine de PublicDomainPictures via Pixabay

Raed Arafat a publicat pe contul personal de Facebook un filmuleț în care se explică cum se transmite virusul în comunitate.

Numărul mare de infectări îi determină pe cei din Departamentul pentru Situații de Urgență să încerce prin toate metodele să convingă oamenii de importanța respectării regulilor de bază, precum purtarea măștii, păstrarea distanței și spălarea frecventă a mâinilor.

Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a postat pe contul oficial de Facebook un video în care se explică, pas cu pas, cum se transmite virusul în comunitate, cu ajutorul unei animații extrem de facile pentru publicul larg. 

Asa se transmite virusul in comunitate!

Publicată de Raed Arafat pe Marţi, 28 iulie 2020

Raed Arafat a mai vorbit în nenumărate rânduri despre campaniile de dezinformare și conspirațiile COVID și a îndemnat populația să nu mai asculte toate prostiile care se vehiculează: „Singura modalitate de a controla fără măsuri restrictive pe care știu că nu le vrea nimeni, este ca populația să fie cooperantă și să respecte regulile care au fost recomandate și să nu mai asculte toate prostiile care se vehiculează pe rețelele sociale.”

Va mai dura ceva timp. Și noi am zis asta de la început, e foarte greu să păstrezi populația focusată, interesată de subiectul ăsta continuu. Aici trebuie să învețe populația că acest moment este un moment unic, prin care n-a trecut nimeni. Acum 100 de ani au trecut prin el și a fost tot foarte greu cu mare impact pe mapamond. Trebuie să învățăm că trebuie să conviețuim cu acest virus o perioadă mai lungă de timp. Este posibil, putem să o facem, dar trebuie să respectăm aceste reguli de bază„, a mai spus Arafat.

Cred ca multi dintre comentatorii de pe facebook, si nu numai, au trecut prin aceasta scoala de medicina. Sa aveti grija de unde va luati informatiile!

Publicată de Raed Arafat pe Vineri, 31 iulie 2020

Afectiuni

durere

Cum se manifestă crizele de bilă și de ce femeile sunt de două ori mai predispuse să le facă

Litiaza biliară este o afecțiune pe care toată lumea o cunoaște sub numele de pietre la fiere. Criza de bilă [...]

Psihologie

carte de colorat

Cărțile de colorat pentru adulți și beneficiile lor. Creioanele colorate te pot scăpa de griji și stres

Cărțile de colorat sunt adesea asociate cu perioada copilăriei, dar în ultimii ani acestea sunt adresate și adulților pentru că [...]

Alimente

sirop de arțar

Este sau nu o alegere sănătoasă? Siropul de arțar: beneficii și contraindicații

Deși este originar din Canada, așa cum se întâmplă și cu alte produse, siropul de arțar a devenit popular și [...]