Ce să nu comanzi niciodată la fast-food

fast food

Produsele fast-food sunt în topul preferințelor culinare chiar și la mulți de la lansarea lor pe piață. Chiar dacă au fost scandaluri de-a lungul timpului cu anumite produse sau practici înșelătoare care se folosesc în lanțurile de restaurante fast-food, oamenii tot nu se satură de gustul acestor preparate.

De cele mai multe ori îți impui să nu mai consumi produse de la fast-food pentru că le cunoști efectele asupra organismului, nu-i așa? Dar cum o minune durează numai trei zile, parcă meriți să îți satisfaci pofta din când în când.

Salatele cu ton au un mare „NU” din partea foștilor angajați la fast-food

Potrivit Reader’S Digest, foștii angajați ai restaurantelor de tip fast-food au dezvăluit ce produse să nu mai comanzi niciodată. Îți prezentăm în continuare care sunt acestea:

1. Evită produsele care au în denumire cuvinte precum „natural”, „artizanal”, „light”, „proaspăt”, „preparat în fața ta”. Chiar dacă în primă fază poate părea un efort al acestor tipuri de restaurante să scadă numărul de calorii, foștii angajați spun că nu este vorba de nimic altceva decât de jocuri de cuvinte.

2. Nu comanda niciodată porții de mâncare mai mari pentru că sunt la ofertă. Deși plătești mai puțini bani pe mâncare și obții o cantitate mai mare, numărul de calorii de la finalul mesei te poate speria.

3. Tot la categoria de „nu comanda niciodată” intră și macaroanele cu brânză. Deși pe moment poate părea răsfățul culinar suprem, acestea sunt preparate la cuptorul cu microunde și nu reprezintă deloc o alegere sănătoasă.

4. Salatele cu ton au un mare „NU” din partea foștilor angajați la fast-food. Acestea sunt pregătite foarte rar în restaurant și sunt vândute chiar și la o săptămână după ce au fost preparate.

5. Tot de evitat sunt și sandvișurile care conțin pește. Deși poate părea o opțiune sănătoasă să consumi un produs pe bază de pește într-un local de tip fast-food, se pare că peștele care se folosește nu este tocmai cel mai proaspăt.

6. Tot din partea foștilor angajați vine recomandarea să nu ceri niciodată cartofi prăjiți proaspeți. Aceștia durează mai mult să se facă, iar dacă clientul se grăbește sau nu are suficientă răbdare și ajunge să se certe cu vânzătorul, cel mai probabil acesta pentru a scăpa de client mai repede îi va vinde o porție din cartofii prăjiți cu ore bune înainte

7. Chiar dacă nu mai poți de poftă după un sandviș cu carne de pui la grătar, cel mai bine este să îl eviți atunci când mergi să mănânci într-un restaurant de tip fast-food. Mărturiile foștilor angajați ne atrag atenția asupa faptului că un astfel de produs se comandă destul de rar, iar cele expuse pentru reclamă sunt preparate de prea mult timp, deci este bine să nu le consume nimeni.

Ca regulă generală. Pentru a evita pe cât posibil stări de disconfort după ce ai consumat preparate de tip fast-food încearcă să comanzi preparate pe care le au cei din jurul tău pe masă. Doar așa poți fi sigur că sunt cât de cât proaspete, fiindcă s-au vândut într-o cantitate mare.

Sanatate

medici

Dezvăluiri despre autopsiile persoanelor care au murit după ce au avut COVID-19

Sunt mai bine de 8 luni de când noul tip de coronavirus face ravagii în întreaga lume. După ce acesta [...]

Afectiuni

skin

Cele mai frecvente afecțiuni ale pielii la temperaturi scăzute

Cele mai frecvente afecțiuni ale pielii la temperaturi scăzute și modul în care le putem combate. Piele uscată Aerul de [...]

Sanatate

mâini

Este necesar să te speli imediat pe mâini după ce ai atins următoarele 10 obiecte

Spălarea mâinilor cu apă și săpun trebuie să fie deja o rutină și nu un lucru de discutat, mai ales [...]