Kevin e Singur Acasă și în acest an. Vezi când va difuza PRO TV filmul fenomen

Singur acasa

În fiecare an, toată lumea așteaptă perioada Crăciunului pentru a-l vedea pe Kevin care e din nou Singur Acasă. Ca o tradiție deja, și în acest an vom putea vedea întreaga serie, la PRO TV, începând cu prima sâmbătă din decembrie.

Lansat în 1990, Singur Acasă este difuzat în România a 15-a oară, iar de fiecare data milioane de telespectatori urmăresc cu sufletul la gură aventurile lui Kevin. Anul trecut, PRO TV anunța după difuzarea primului film din seria Home Alone că peste 2.2 milioane de telespectatori s-au uitat în fiecare minut la Singur Acasă. Anul acesta, primul film din seria Home Alone va fi pe data de 5 decembrie, de la ora 20:30.

Kevin. Singur Acasă

Macaulay Culkin a recunoscut că se uită la Singur Acasă cu iubitele

Într-un interviu acordat lui Jimmy Fallon, Macaulay Culkin a recunoscut că se întâmplă să se uite la filmele din seria Singur Acasă împreună cu noile iubite, la dorința acestora, și că adesea devine nostalgic. ”Fac orice le stimulează. De cele mai multe ori îngân replicile. <<Păstrează restul, animal murdar!>>”, a povestit acesta amuzat.

Macaulay Culkin

Despre Singur Acasă

Home Alone e un film de comedie care spune povestea lui Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin. Întreaga familie a acestuia pleacă în mare grabă să sărbătorească Crăciunul la Paris, dar îl uită acasă pe Kevin. În vârstă de doar 8 ani, acesta trebuie să-și poarte singur de grijă și să înfrunte doi hoți care vor să-i spargă casa crezând că nu e nimeni în ea. Curajos și inteligent, Kevin face tot felul de strategii și pune o mulțime de capcane în casă ca să se apare de hoți.

Afectiuni

Dr. Elena Ciuperca

6 simptome banale care pot indica boli grave gastroenterologice

Oboseala sau disconfortul resimțit în partea dreaptă a abdomenului sunt simptome pe care cu toții le-am avut la un moment [...]

Lifestyle

inel de logodna

(P) Cum alegi inelul de logodnă în 5 pași?

Dacă te-ai hotărât să faci pasul următor și să te așezi la casa ta, e timpul să te gândești și [...]

Afectiuni

skin

Cele mai frecvente afecțiuni ale pielii la temperaturi scăzute

Cele mai frecvente afecțiuni ale pielii la temperaturi scăzute și modul în care le putem combate. Piele uscată Aerul de [...]