Netflix anunță ultimul sezon al serialului La Casa de Papel

casa de papel

Serialul îndrăgit și urmărit de milioane de oameni își așteaptă finalul. Netflix anunță ultima parte, cea de-a cincea, a serialului La Casa de Papel, în care cel mai anticipat jaf ajunge la final.

Cea de-a cincea parte va avea zece episoade, iar filmările au avut deja loc în Spania, Danemarca și Portugalia.

Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim echipa. Cum să îl punem pe El Profesor în dificultate. Cum să gândim situații ireversibile pentru multe dintre personaje. Rezultatul este partea cinci din La Casa de Papel. Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon„, a spus creatorul și producătorul executiv Alex Pina.

Din distribuție fac parte Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlín), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra), y José Manuel Poga (Gandía) și mulți alții.

Actorii Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8) și Patrick Criado (nominalizat la premiile pentru La gran familia española, Vivir sin permiso) fac parte din distribuția sezonului cinci.

 „Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon”, a mai adăugat regizorul.

Sezonul va fi regizat de Jesus Colmenar, Koldo Serra si Alex Rodrigo. Cel de-al patrulea sezon al productiei lansate in 2017 a avut premiera in aprilie 2020.

Afectiuni

dr. daniela diveica

Incontinența urinară. Cum se tratează? Ne explică dr. Daniela Diveică

Multe femei se confruntă cu incontinența urinară. Acest disconfort le dă bătăi de cap inclusiv și tinerelor și proaspetelor mămici. [...]

Sanatate

kit

Ce trebuie să conțină kit-ul de urgență pe care e bine să-l ai în casă

Indiferent că este vorba despre un incendiu, un cutremur, o urgență medicală, în fiecare casă trebuie să existe un kit [...]

Sanatate

coronavirus

Testările combinate de grup: ce sunt și cum pot ajuta la combaterea COVID-19

Se numește testarea combinată de grup, pooling, și este o nouă metodă de depistarea a Covid-19. Aceasta a intrat în [...]