Netflix anunță ultimul sezon al serialului La Casa de Papel

casa de papel

Serialul îndrăgit și urmărit de milioane de oameni își așteaptă finalul. Netflix anunță ultima parte, cea de-a cincea, a serialului La Casa de Papel, în care cel mai anticipat jaf ajunge la final.

Cea de-a cincea parte va avea zece episoade, iar filmările au avut deja loc în Spania, Danemarca și Portugalia.

Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim echipa. Cum să îl punem pe El Profesor în dificultate. Cum să gândim situații ireversibile pentru multe dintre personaje. Rezultatul este partea cinci din La Casa de Papel. Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon„, a spus creatorul și producătorul executiv Alex Pina.

Din distribuție fac parte Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlín), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra), y José Manuel Poga (Gandía) și mulți alții.

Actorii Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8) și Patrick Criado (nominalizat la premiile pentru La gran familia española, Vivir sin permiso) fac parte din distribuția sezonului cinci.

 „Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon”, a mai adăugat regizorul.

Sezonul va fi regizat de Jesus Colmenar, Koldo Serra si Alex Rodrigo. Cel de-al patrulea sezon al productiei lansate in 2017 a avut premiera in aprilie 2020.

Alimente

copil

Alimente care stimulează creierul copiilor

Fiecare părinte își dorește să aibă un copil sănătos, frumos, inteligent, care să se bucure de viață în cel mai [...]

Sanatate

încălțăminte

De ce miros urât picioarele. Ce probleme medicale cauzează acest iz

Fiecare picior al nostru are până la 250 000 de glande sudoripare, iar acestea pot produce multa transpirație în ficare [...]

Nutritie si sport

Greșeli care îți încetinesc metabolismul

Un metabolism echilibrat este esențial pentru a pierde în greutate și a menține greutatea dorită mai mult timp. Mai multe [...]