Seriale care te ajută să treci mai repede peste o despărțire

filme
Imagine de Deborah Breen Whiting via Pixabay

Sentimentele de după o despărțire sunt de-a dreptul amestecate. Fie te simți mai bine, fie nu ești deloc în apele tale, perioada de după despărțire este grea, mai ales dacă relația a fost una de lungă durată.

Există însă o cale care să te facă să treci mai ușor peste despărțire:

Friday Night Lights – 8,7/10 notă pe IMDB

În Dillon, Texas, contează o singură noapte: cea de vineri. Eric Taylor a fost numit antrenorul echipei de fotbal a orașului, care este mândria și bucuria localnicilor. Cu toțîi își doresc că echipa lor să câștige campionatul, sperând că acest câștig să dea orașului o șansă de a deveni cunoscut.

Planet Earth – 9,4/10 notă IMDB

Este cel mai scump documentar produs de BBC. Producția conține 11 episoade care ne îndeamnă să reflectăm asupa casei noastre și a felului în care avem grijă de ea. După o incursiune în lumea viețuitoarelor, urmează discuțîi despre salvarea speciilor.

Please Like Me – 8,4/10 notă IMDB

După ce s-a despărțit de iubita să, Josh realizează că este homosexual. Cu sprijinul prietenei fostei partenere și al celui mai bun prieten, Josh trebuie să o ajute pe mama să în lupta cu depresia, iar pe a să familie să-i îmbrățișeze nouă orientare sexuală.

You – 7,9/10 pe IMDB

Se întâlnesc într-o librărie, iar el devine instant interesat de ea. După ce o urmărește în nenumărate rânduri, librarul o salvează de la moarte, iar acest gest duce la o poveste de dragoste. Ceea ce nu știe eroina este că tânărul este gata de orice pentru a rămâne cu ea.

Fleabag – 8,2/10 notă pe IMDB

Sunt multe seriale în care protagonistul vorbește cu spectatorul. Dar în Fleabag, mai mult îi aruncă priviri. Nu simți că îți explică lucruri, prin faptul că ți se adresează. Te simți doar complice la evenimentele din viață personajului principal.

Interventii si terapii

femeie

Ce este și la ce ajută terapia Vampir

Expunerea necontrolată la soare sau frig, acneea sau trecerea anilor produc o schimbare a pielii neplăcută și vizibilă, cu pete [...]

Noutati

prim ajutor. resuscitare

Studiu: 90% dintre români nu știu să acorde primul ajutor

Într-un an pandemic, cu o mulțime de probleme care au legătură cu medicina expuse public, apare un studiu care relevă [...]

Sanatate

absorbante

Absorbante externe sau tampoane interne? Ce spun specialiștii că este mai bine să folosești: argumente pro și contra

Menstruația este și așa una dintre cele mai dificile perioade ale lunii pentru o femeie, unde mai pui că alegerea [...]