Seriale care te ajută să treci mai repede peste o despărțire

filme
Imagine de Deborah Breen Whiting via Pixabay

Sentimentele de după o despărțire sunt de-a dreptul amestecate. Fie te simți mai bine, fie nu ești deloc în apele tale, perioada de după despărțire este grea, mai ales dacă relația a fost una de lungă durată.

Există însă o cale care să te facă să treci mai ușor peste despărțire:

Friday Night Lights – 8,7/10 notă pe IMDB

În Dillon, Texas, contează o singură noapte: cea de vineri. Eric Taylor a fost numit antrenorul echipei de fotbal a orașului, care este mândria și bucuria localnicilor. Cu toțîi își doresc că echipa lor să câștige campionatul, sperând că acest câștig să dea orașului o șansă de a deveni cunoscut.

Planet Earth – 9,4/10 notă IMDB

Este cel mai scump documentar produs de BBC. Producția conține 11 episoade care ne îndeamnă să reflectăm asupa casei noastre și a felului în care avem grijă de ea. După o incursiune în lumea viețuitoarelor, urmează discuțîi despre salvarea speciilor.

Please Like Me – 8,4/10 notă IMDB

După ce s-a despărțit de iubita să, Josh realizează că este homosexual. Cu sprijinul prietenei fostei partenere și al celui mai bun prieten, Josh trebuie să o ajute pe mama să în lupta cu depresia, iar pe a să familie să-i îmbrățișeze nouă orientare sexuală.

You – 7,9/10 pe IMDB

Se întâlnesc într-o librărie, iar el devine instant interesat de ea. După ce o urmărește în nenumărate rânduri, librarul o salvează de la moarte, iar acest gest duce la o poveste de dragoste. Ceea ce nu știe eroina este că tânărul este gata de orice pentru a rămâne cu ea.

Fleabag – 8,2/10 notă pe IMDB

Sunt multe seriale în care protagonistul vorbește cu spectatorul. Dar în Fleabag, mai mult îi aruncă priviri. Nu simți că îți explică lucruri, prin faptul că ți se adresează. Te simți doar complice la evenimentele din viață personajului principal.

People

Simona Tivadar

Dr. Simona Tivadar: ”Nu, carnea roșie nu dă cancer!”

Dr. Simona Tivadar este medic specialist în boli de nutriție și diabet. Într-un interviu oferit Cristinei Stănciulescu, Simona Tivadar vorbește [...]

Sanatate

kit

Ce trebuie să conțină kit-ul de urgență pe care e bine să-l ai în casă

Indiferent că este vorba despre un incendiu, un cutremur, o urgență medicală, în fiecare casă trebuie să existe un kit [...]

Psihologie

Paste

Sărbătorile Pascale în izolare. Ce lecție avem de învățat?

Suntem în perioada Paștelui și pentru prima dată vom sărbători altfel anul acesta. Vom fi nevoiți să sărim peste tradițiile [...]