Video VIRAL. Cum au fost surprinși medicii chinezi după ce și-au dat măștile jos și au plecat acasă

coronavirus
Imagin de Leo2014 via Pixabay

Ultimul spital temporar din Wuhan a fost închis, iar angajații au plecat acasă după ce au lucrat ore în șir pentru a asigura toate cele necesare tratării pacienților infectați cu COVID-19. Imaginile cu ei în timp ce își dau măstile jos sunt VIRALE.

Imediat după ce au văzut rapiditatea cu care se răspândește Coronavirusul, autoritățile din Wuhan au construit într-un timp record două spitale, mai exact în numai două săptămâni. Unitățile medicale temporare au asigurat 2000 de paturi suplimentare pentru oamenii care erau infectați cu COVID-19 și aveau nevoie de supraveghere medicală.

Înregistrarea VIDEO cu angajații care părăsesc unitățile medicale

Acum, când numărul de noi cazuri de Coronavirus a scăzut în oraș, spitalele temporare au fost închise, iar persoanalul medical a plecat acasă. Înregistrarea video cu angajații care părăsesc unitățile medicale cu zâmbetul pe buze a fost publicată pe Twitter și a luat cu asalt internetul, devenind VIRALĂ în timp record.

Sâmbătă la ora 17:00 în țara noastră erau confirmate în total 102 de cazuri de infectare cu Coronavirus, din care în Capitală – 31.

Situaţia pe judeţe se prezintă astfel: 13 – Hunedoara, 12 – Timiş, 7 – Constanţa, 5 – Iaşi, 4 – Caraş Severin, 4 – Covasna, 3 – Dolj, 2 – Braşov, 2 – Mehedinţi, 2 – Mureş, 2 – Gorj, 2 – Cluj, 2 – Neamţ, 2 – Olt, 1 – Bacău, 1 – Bihor, 1 – Buzău, 1 – Galaţi, 1 – Maramureş, 1 – Prahova, 1 – Suceava, 1 – Vrancea, 1 – Ilfov.

Recomandările autoritățile sunt să stăm acasă. Pentru a evita răspândirea virusului este necesar să fim pregătiți pentru orice fel de situație:

Afectiuni

osteoporoza

Osteoporoza – boala tăcută a oaselor. Care sunt factorii de risc?

Osteoporoza este patologia care condamnă la suferință tot mai multe femei. Numită ”boala tăcută”, osteoporoza este denumită așa tocmai din [...]

Sanatate

sarcină

Lichidul amniotic, mai puțin sau în exces, o situație care le sperie pe viitoarele mame

Lichidul amniotic este elementul principal pe parcursul sarcinii. Fie că este prea puțin, fie că este prea mult, cantitatea este [...]

Afectiuni

picior bebelus

Boala mână-gură-picior. Cauze, simptome și tratament

Boala mână-gură-picior este o infecție virală ușoară, contagioasă, frecventă la copiii mici – se caracterizează prin răni la nivelul gurii [...]