Top 10 seriale de neratat în această vară pe Netflix

netflix
Imagine via Unsplash

Pentru că pandemia încă nu a luat sfârșit, iar viitorul este incert, cei mai mulți oameni și-au amânat planurile de călătorie, așa că dacă nu știi ce să faci, venim noi cu o recomandare.

Vezi mai jos un top al serialelor de pe Netflix pe care nu ai voie să le ratezi în această vară:

 • Orange is the New Black
  Atunci când o veche crimă o ajunge din urmă, o new york-eză privilegiată ajunge într-o închisoare pentru femei, unde ajunge să își facă atât prieteni cât și dușmani.
 • Stranger Things
  Când un tânăr băiat dispare în neant, un orășel ajunge să descopere un mister care implică experimente secrete, forțe supranaturale terifiante și o fetiță ciudată.
 • Black Mirror
  Primul ministru Michale Callow se confruntă cu o dilemă șocantă când Prințesa Susannah, un membru mult iubit al Familiei Regale, este răpită.
 • The Crown
  Prințesa Elisabeta tânără fiind se mărită cu Prințul Filip. Pe măsură ce starea de sănătate a Regelui George al VI-lea se agravează, Winston Churchill este ales prim-ministru pentru a doua oară.
 • Money Heist (La Casa del Papel)
  Profesorul recrutează o tânără hoață și alți șapte infractori pentru un mare jaf, vizând Casa Regală a Spaniei.
 • Lucifer
  După ce o veche cunoștință are de-a face cu o soartă violent, fermecătorul Lucifer jură să se răzbune pe cei vinovați și face o alianță neașteptată.
 • Suits
  Când promovarea lui Harvey îi cere să recruteze și să angajeze un absolvent de drept de la Harvard, îl alege pe Mike Rosss. Dar Mike nu are de fapt diplomă de jurist.
 • The Sinner
  În timpul unei după-amieze la plajă, o femeie ajunge consumată de furie și înjunghie un străin până la moarte, șocând micul oraș în care trăia.
 • The Witcher
  Locuitorii orașului ostili și un vrăjitor mag îl întâmpină pe Geralt în orașul Blaviken. Ciri își găsește noua sa lume bulversată când Nilfgaard își stabilește obiectivele pe Cintra.
 • Peaky Blinders
  Ambițiosul șef al gangsterilor Thomas Shelby recunoaște o oportunitate de a se muta în lume datorită unei lăzi care lipsește cu arme.

Găsești mai jos o listă cu cele mai bune filme triste, perfecte pentru perioada în care ai nevoie să te descarci:

Dieta si nutritie

avocado

10 sfaturi bazate pe studii stiintifice despre cum sa ne organizam corect alimentatia

Mentinerea unei stari de sanatate optime este determinata de o multime de factori. La randul sau, o stare de sanatate [...]

Interventii si terapii

Dr. Vereanu

Care sunt riscurile unui implant dentar efectuat greșit. Dr. Anca Vereanu ne explică

Una dintre cele mai mari temeri ale pacienților care pășesc într-un cabinet stomatologic este legată de implantul dentar – dacă [...]

Lifestyle

inel de logodna

(P) Cum alegi inelul de logodnă în 5 pași?

Dacă te-ai hotărât să faci pasul următor și să te așezi la casa ta, e timpul să te gândești și [...]