Funcție nouă de la Facebook. Cum poți trasfera pozele în Google Photos

facebook
Photo de freestocks.org via Pexels

Facebook a pus la punct un instrument prin care fotografiile şi videoclipurile pot fi salvate în Google Photos, astfel acestea devenind accesibile de oriunde. Google Photos este în prezent cea mai folosită bibliotecă de imagini.

De ce era nevoie de o astfel de funcție? Prin intermediul acestui nou instrument ai o în acest moment o copie de siguranță pentru fotografiile tale.

Google Photos este în prezent cea mai folosită bibliotecă de imagini, care oferă spaţiu nelimitat de stocare şi o funcţie de căutare inteligentă, pentru ca pozele sau clipurile să fie uşor de accesat.

Deocamdată, Facebook permite salvarea doar în Google Photos, însă e posibil ca şi alte servicii asemănătoare să fie adăugate.

Cum poți face acest lucru

Care este procedura de salvare în Google Photos: „Poate să pară complicat (…). Aveţi în meniul acesta Settings, daţi click pe el, în partea stângă o să vedeţi Your Facebook Information, daţi click şi aici, în mijloc o să găsiţi Transfer a Copy of Your Photos and Videos, daţi click şi aici. Choose Destination, alegeţi destinaţia, deocamdată puteţi salva doar în Google Photos. Aici va trebui să alegeţi dacă vreţi să salvaţi fotografii sau videoclipuri, eu am selectat fotografii, daţi Next, vi se va cere, normal, contul de Google şi va trebui să autorizaţi aplicaţia Facebook să trimită fotografiile în Google Photos. Apăsaţi pe Permiteţi, iar acum vi se va cere să confirmaţi pur şi simplu transferul”.

]n urmă cu câteva zile, Facebook a lansat funcția prin utilizatorii pot realiza avataruri similare cu Bitmoji de la Snapchat, o funcție care a fost imediat pe placul celor ce folosesc aplicația. Este modalitatea prin care poți să faci singur propriul avatar, care printr-o simplă imagine poate exprima stări emoționale. 

Citește și: Ce înseamnă noul avatar de pe Facebook și ce trebuie să faci ca să îl poți crea

Familie

gradinita

Cum se poate adapta mai uşor copilul la creşă. Sfaturi de pus în practică

Despărțirea copilului de mamă nu este un lucru deloc ușor. Să îl lași la cresă poate fi foarte greu în [...]

Detox

dieta

Cum să-ți cureți organismul după festinul culinar de Paște?

În perioada sărbatorilor pascale, am avut grijă să avem de toate pe masă. Însă, ce facem după? În mod normal [...]

Noutati

Interviu cu renumitul medic și cercetător Felician Stăncioiu: ”Există un potențial extraordinar în utilizarea celulelor stem”

Celulele stem recoltate la nastere din sangele si cordonul ombilical reprezintă o zonă de mare interes în medicina actuală datorită [...]