Funcție nouă de la Facebook. Cum poți trasfera pozele în Google Photos

facebook
Photo de freestocks.org via Pexels

Facebook a pus la punct un instrument prin care fotografiile şi videoclipurile pot fi salvate în Google Photos, astfel acestea devenind accesibile de oriunde. Google Photos este în prezent cea mai folosită bibliotecă de imagini.

De ce era nevoie de o astfel de funcție? Prin intermediul acestui nou instrument ai o în acest moment o copie de siguranță pentru fotografiile tale.

Google Photos este în prezent cea mai folosită bibliotecă de imagini, care oferă spaţiu nelimitat de stocare şi o funcţie de căutare inteligentă, pentru ca pozele sau clipurile să fie uşor de accesat.

Deocamdată, Facebook permite salvarea doar în Google Photos, însă e posibil ca şi alte servicii asemănătoare să fie adăugate.

Cum poți face acest lucru

Care este procedura de salvare în Google Photos: „Poate să pară complicat (…). Aveţi în meniul acesta Settings, daţi click pe el, în partea stângă o să vedeţi Your Facebook Information, daţi click şi aici, în mijloc o să găsiţi Transfer a Copy of Your Photos and Videos, daţi click şi aici. Choose Destination, alegeţi destinaţia, deocamdată puteţi salva doar în Google Photos. Aici va trebui să alegeţi dacă vreţi să salvaţi fotografii sau videoclipuri, eu am selectat fotografii, daţi Next, vi se va cere, normal, contul de Google şi va trebui să autorizaţi aplicaţia Facebook să trimită fotografiile în Google Photos. Apăsaţi pe Permiteţi, iar acum vi se va cere să confirmaţi pur şi simplu transferul”.

]n urmă cu câteva zile, Facebook a lansat funcția prin utilizatorii pot realiza avataruri similare cu Bitmoji de la Snapchat, o funcție care a fost imediat pe placul celor ce folosesc aplicația. Este modalitatea prin care poți să faci singur propriul avatar, care printr-o simplă imagine poate exprima stări emoționale. 

Citește și: Ce înseamnă noul avatar de pe Facebook și ce trebuie să faci ca să îl poți crea

Familie

femeie insarcinata

Ce înseamnă pandemia cu noul Coronavirus pentru femeile însărcinate. Ce spune medicul?

Noul Coronavirus se extinde pe zi ce trece, iar panica oamenilor crește. Întrebările cele mai dese li se adresează persoanelor [...]

Sanatate

covid

Noi informații despre infectare de pe haine, colete sau încălțăminte. Ce spun ACUM experții

Publicația New York Times și-a rugat cititorii să pună întrebări despre coronavirus. Se pare că cea mai mare teamă a [...]

Sanatate

Vlad Predescu

Premieră în ortopedia românească: primele intervenții de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată au fost realizate de medicul Vlad Predescu 

Medicul ortoped Vlad Predescu, chirurg de excelență, specializat în protezarea articulară, a reușit o nouă premieră medicală pentru țara noastră, [...]