Umbrella Academy revine pe micile ecrane. Când apare sezonul 2

umbrella academy
Sursă foto: Netflix

The Umbrella Academy se întoarce cu un nou sezon pe data de 31 iulie 2020 pe Netflix.

Actorii care se vor întoarce în serial sunt Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher și Justin Min.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui clip filmat de actori de acasă, din izolare.

https://www.youtube.com/watch?v=jsigH18Brs0&feature=emb_logo

Sezonul al doilea The Umbrella Academy include 10 episoade de o oră.

Way și Bá au scris trei volume Umbrella Academy – Apocalypse Suite, Dallas și Hotel Oblivion – ceea ce înseamnă că seria avea probabil un al treilea sezon, dar până acolo să vedem ce se întâmplă în sezonul 2.

Despre The Umbrella Academy Sezonul 1:

În aceeași zi din anul 1989, patruzeci și trei de copii sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte.

Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește „copiii” pentru a salva lumea. Acum, cei șase supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Însă familia înstrăinată începe să se destrame datorită personalităților și abilităților lor divergente, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale.

The Umbrella Academy se bazează pe seria de benzi desenate creată și scrisă de Gerard Way, ilustrată de Gabriel Bá și publicată de Dark Horse Comics. Serialul este produs de Universal Cable Productions pentru Netflix, Steve Blackman este producător executiv și showrunner, alături de producătorii executivi Jeff F. King, Mike Richardson, Keith Goldberg, Gerard Way și Gabriel Bá.

Citește și: Ce înseamnă noul avatar de pe Facebook și ce trebuie să faci ca să îl poți crea

Noutati

Telemedicina. Cât costă și cum intri în legătură cu un medic din străinătate.

Pandemia de Coronavirus dezvoltă o ramură foarte la modă în străinătate, dar mai puțin accesibilă în România: telemedicina. Vorbim astăzi [...]

Detox

Cea mai puternică metodă de a scăpa de celulită: masajul cu bambus

Masajul este una dintre terapiile care dau cele mai bune rezultate în cazurile de celulită. Dan Bujor, maseur, ne vorbește [...]

Noutati

miere de albine

3 beneficii ale mierii de albine pentru starea de bine a întregii familii

Hipocrat, părintele medicinei, ne-a învățat că medicamentul trebuie să ne fie hrană și hrana medicament. Din păcate, acest concept s-a [...]