Ce înseamnă noul avatar de pe Facebook și ce trebuie să faci ca să îl poți crea

facebook
Imagine de Gerd Altmann via Pixabay

Facebook a lansat de curând o nouă funcție care a fost imediat pe placul utilizatorilor: avataruri similare cu Bitmoji de la Snapchat.

Este modalitatea prin care poți să faci singur propriul avatar, care printr-o simplă imagine poate exprima stări emoționale. Noua funcție îți permite să faci un avatar de desene animate, o reprezentare virtuală a feței și a personalității tale, pe care mai apoi poți să îl folosești în comentarii pe Facebook, în Facebook stories sau atunci când utilizezi Facebook messenger.

O mare parte dintre interacțiunile noastre din aceste zile se desfășoară online, motiv pentru care este mai important ca niciodată să te poți exprima în stil personal pe Facebook, a mărturisit Fidji Simp„, directorul aplicației.

Vezi în materialul video de mai jos care sunt pașii de urmat pentru a realiza propriul avatar pe Facebook

Primii utilizatori care s-au bucurat de aceste avataruri au fost cei din Australia, apoi cei din Europa și în cele din urmă cei din Statele Unite ale Americii.

Fiecare dintre noi are foarte multe emoții și trăiri de exprimat, de aceea avatarurile îți permit să reacționezi și să interacționezi mult mai autentic.

Vezi în materialul video de mai jos care sunt pașii de urmat pentru a realiza propriul avatar pe Facebook:

Citește și: Te afectează la fel ca jocurile de noroc. Ce se poate întâmpla dacă te uiți foarte mult la seriale

Lifestyle

aer condiționat

Este sau nu bun aerul condiționat? Ce spun oamenii de știință

Aerul condiționat este de ceva timp pe lista aparatelor electrocasnice de bază în orice casă, dar puțini sunt cei care [...]

Sanatate

Mariana Demeter, psihoterapeut: ”Este necesar să rămânem lucizi și echilibrați în fața fricii!”

Mariana Demeter, psihoterapeut, ne vorbește astăzi, într-un interviu EXCLUSIV, despre lucrurile pe care trebuie să le avem în vedere în [...]

Cuplu

ilustratie cuplu

Relația de cuplu în izolare. #StaiAcasă și învață să comunici sau acceptă adevărul.

Perioada prin care trecem poate fi o adevărată încercare pentru cupluri. Dacă în Franța autoritățile au ieșit public și au [...]