Archie, bebelușul regal, a împlinit un an. Ce mesaj i-a transmis regina Elizabeth

Ducii de Sussex
Imagine via Instagram

Fiul lui Meghan Markle și a Prințului Henry a împlinit vârsta de un an și în ciuda faptului că părinții lui au renunțat la privilegiile regale, acesta continuă să fie al 7-lea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

Kate Middleton este printre primele persone care a șinut să îi adreseze micuțului Archie un mesaj de felicitare și a făcut acest lucru ăn mod public, prin intermediul contului de Instagram al Palatului Kensington: „Îi urăm lui Archie La mulți ani pentru prima sa aniversare”.

https://www.instagram.com/p/B_1r5QKFAsj/?utm_source=ig_embed

Meghan Markle a publicat și ea un filmuleț cu fiul său

Meghan Markle a publicat și ea un filmuleț cu fiul său. Acesta este absolut adorabil și cucerește inimile utilizatorilor de rețele sociale. Fosta actriță a citit de ziua fiului ei povești pentru copii, acțiune acre ajută o organizație neguvernamentală să strângă bani pentru familiile afectate de pandemia de coronavirus.

https://www.instagram.com/tv/B_2A6IwBeM-/?utm_source=ig_embed

Și Regina Elisabeta a II-a a transmis un mesaj de felicitare, postat pe contul oficial de Instagram al Palatului Buckingham.

„La mulți ani pentru Archie Mountbatten-Windsor, care azi serbează prima zi de naștere”, au scris reprezentanții Casei Regale.

https://www.instagram.com/p/B_1r_8dHYfw/?utm_source=ig_embed

Archie Harrison Mountbatten-Windsor este o vedetă internațională, deși nu au fost foarte dese aparițiile lui. Primul copil al lui Meghan Markle și al prințului Harry este cel mai tânăr reprezentant al Casei Regale Britanice care călătorește peste hotare purtând blazonul reginei Elisabeta a II-a.

Fanii s-au gândit să îi marcheze aniversarea într-un mod inedit. Drept urmare, au inițiat pe Twitter o strângere de fonduri, pe numele lui, banii urmând să meargă spre instituții de caritate.

Campania inițiată sub hashtagul #ArchieDay a reușit să adune mai mult de 60.000 de dolari

„Inspirați de Harry și de Meghan, vă invităm să ne ajutați să celebrăm ziua lui Archie pe plan global. Văzând că virusul COVID-19 afectează atât de multe vieți, am decis să donăm către instituțiile de caritate, în onoarea lui Archie. Conform dorinței noastre, aceste sume vor fi destinate ajutorării copiilor”, au scris fanii pe Twitter.

Campania inițiată sub hashtagul #ArchieDay a reușit până acum să adune mai mult de 60.000 de dolari.

În ciuda faptului că micuțul Archie este adorat și iubit de o lume întreagă, Meghan Markle nu este tocmai cea mai admirată mămică. De-a lungul timpului, aceasta a fost criticată de nenumărate ori de către mamele din întreaga lume pentru felul în care își ține copilul în brațe sau îl poartă în marsupiu.

Meghan Markle și Harry se află în această perioadă în Los Angeles, unde își caută casă pentru a se stabili definitiv. Aceștia au fost văzuți în ultimul timp foarte aproape de mama lui Meghan, ceea ce ne face să credem că cei doi se bucură de ajutorul ei în creșterea micuțului Archie.

Citește și: Trenduri culinare în anul 2020

Noutati

robot mako

Artroplastia șoldului prin resurfațare tip Birmingham: alegerea ideală pentru pacienții activi și sportivi

Cu toții ne dorim să avem parte de o bătrânețe liniștită, în care problemele medicale să ne ocolească și, dacă [...]

Detox

dieta

Cum să-ți cureți organismul după festinul culinar de Paște?

În perioada sărbatorilor pascale, am avut grijă să avem de toate pe masă. Însă, ce facem după? În mod normal [...]

Sanatate

țânțari

Țânțarii sunt inamicii numărul 1 vara. Cum își aleg victimele și de ce îi înțeapă mai mult pe unii decât pe alții

Mușcăturile de țânțari sunt poate cele mai neplăcute mușcături de insecte și, în vreme ce unele persoane sunt mușcate constant, [...]