La Casa de Papel. Când va apărea sezonul 5?

casa de papel
Foto: Buzz Paper

Serialul spaniol Fabrica de Bani (La Casa de Papel/Money Heist) tocmai a revenit pe platforma Netflix cu cel de-al patrulea sezon. Cu toate că fanii serialului abia au descoperit prin ce aventuri trec personajele lor preferate în cele opt episoade apărute vineri, 3 aprilie, interesul pentru continuarea seriei este din ce în ce mai mare și multă lume se întreabă dacă va exista și sezonul 5. Răspunsul este DA, va exista, iar noi am făcut mai un rezumat al tuturor informațiilor disponibile în acest moment.

Netflix. Sezonul 4 ”La Casa de Papel” a apărut vineri, 3 aprilie!

În cel de-al patrulea sezon Fabrica de Bani, Profesorul crede că Lisabona, iubita lui, a fost executată pentru că nu a vrut să-l trădeze și să le spună polițiștilor unde pot găsi creierul jafului. Rio și Tokio aruncă în aer un tanc al armatei, iar Nairobi se luptă să rămână în viață după ce a fost împușcată de poliția spaniolă. Toată acțiunea acestui sezon ia o nouă dimensiune după ce în interiorul băncii, în timpul jafului, apare un nou inamic.

Trailer. Sezonul 4 Fabrica de Bani

VIDEO Interviu în limba română cu Helsinki!

Ieri, Ionuț Bodonea de la Virgin Radio a postat pe rețelele de socializare un interviu impresionant cu actorul Darko Peric, cel care-l interpretează pe Helsinki. Acesta a oferit un interviu surprinzător în limba română, povestind despre legăturile lui cu țara noastră, dar și despre echipele de fotbal din țara noastră pe care le-a susținut în cei nouă ani cât a locuit în România. Materialul integral îl găsiți mai jos.

https://www.facebook.com/VirginRadioRomania/videos/215487926460756/

Va exista sezonul 5 La Casa de Papel

Cei care au apucat deja să vadă integral noul sezon au înțeles deja că povestea continuă și deși oficialii Netflix nu au confirmat partea a-5-a, ea va exista. Din informațiile disponibile în acest moment pe mai multe publicații online din lume, se pare că Netflix întârzie un asemenea anunț, mai ales în contextul actual cauzat de pandemia mondială, dar și pentru că așteaptă să vadă rezultatele seriei tocmai lansate.

Într-un interviu acordat ABS Spania, Alex Pina, creatorul seriei a dezvaluit ca nu poate confirma dacă se gândesc încă la o a cincea parte, spunând: ”Cineva știe că va fi, dar nu noi”. Viitorul serialului depinzând mai mult de succesul pe care-l are. Paco Ramos, Director de Content la Netflix, a dezvăluit că sezoanele viitoare sunt planificate ”dacă merge bine”.

Când va apărea sezonul 5 Fabrica de Bani

Cum până în acest moment nu există nicio informație oficială, fanii seriei ar avea ceva de așteptat, având în vedere și faptul că toate filmările și lansările pentru producții cinematografice din lume au fost sistate sau amânate din cauza pandemiei de Coronavirus.

Până acum, e clar că primele două sezoane au fost filmate împreună. În cazul sezoanelor 3 și 4, pentru că acțiunea nu se termină, e foarte probabil ca și următoarea serie să fie deja filmată, însă telespectatorii vor putea avea parte de ea în cel mai fericit caz în toamna acestui an.

Distribuția serialului La Casa de Papel: Profesorul: Álvaro Morte, Tokio: Úrsula Corberó, Berlin: Pedro Alonso, Nairobi: Alba Flores, Lisabona: Itziar Ituño, Rio: Miguel Herrán, Stockholm: Esther Acebo, Denver: Jaime Lorente, Helsinki: Darko Peric, Marsilia: Luka Peros, Bogota: Hovik Keuchkerian, Palermo: Rodrigo de la Serna, inspector Sierra: Najwa Nimri, colonelul Tamayo: Fernando Cayo, colonelul Prieto: Juan Fernández, Angel: Fernando Soto, Suarez: Mario de la Rosa, Guvernatorul: Pep Munné, Arturo: Enrique Arce, Marivi: Kiti Manver, Gandia: José Manuel Poga.

Despre: La Casa de Papel (EN: Money Heist) este un serial de televiziune spaniol, genul thriller, creat de Álex Pina pentru postul spaniol de televiziune Antena 3. Serialul este serie limitată și a fost difuzat pe durata unui sezon în 10 părți. A avut premiera pe 2 mai 2017 și s-a încheiat pe 23 noiembrie 2017. A continuat cu partea a 3-a și partea a 4-a care a apărut pe 3 aprilie 2020.

Citește și: Umbrella Academy revine pe micile ecrane. Când apare sezonul 2

Sport

esx

Românii merg mai des la sală. Tot mai mulți la mai multe centre într-o lună

Pandemia a crescut interesul românilor pentru sport, iar peste 50% dintre aceștia preferă să meargă la mai multe săli de [...]

Afectiuni

O femeie care își suflă nasul cu putere

Ce este tusea convulsivă și cum o poți trata. Cauze și metode de prevenție

Tusea convulsivă este o infecție bacteriană care afectează tractul respirator, în special nasul și gâtul. Provoacă episoade de tuse severă [...]

Lifestyle

Cum să fii musafirul perfect

Cum să fii musafirul perfect: 10 reguli de bună purtare

Dacă vrei să afli cum să fii musafirul perfect, pe care orice gazdă și-l dorește și pe care l-ar invita [...]