Ce fel de om ești în funcție de poziția de somn

somn
Photo by Dieter Robbins for Pixabay

Ție cum îți place să dormi? Pe spate, pe burtă, cu mâinile pe lângă tine? Se pare că oamenii sunt din ce în ce mai preocupați să înteleagă poziția de somn și cât din comportamentul uman este impactat de acest gest. Vezi mai jos cum le-a atras atenția specialiștilor acest lucru.

Oamenii de știință au ajuns să analizeze și pozițiile de somn preferate ale oamenilor pentru a înțelege cât mai multe despre personalitățile lor. Vezi în continuare care sunt explicațiile:

Dacă îți place să dormi pe spate, cu brațele pe lângă tine se pare că ești o persoană tăcută, timidă și supusă celor de lângă tine. Poziția de somn spune că ești un om liniștit, care își vede de treaba lui, nu îi place să se facă remarcat, dar ai pretenția ca indiferent de situație tu să fii cel mai bun. Specialiștii consideră că această poziție nu trebuie adoptată de nimeni pentru că nu oferă un somn odihnitor.

7% dintre oameni adoră să doarmă pe burtă

Aproximativ 7% dintre oameni adoră să doarmă pe burtă cu mâinile îndoite de o parte și de alta a pernei sau chiar cu ea în brațe. Și tu o faci? Atunci trebuie să-ți mărturisim că despre astfel de oameni se spune că sunt firi orgoliose, nu acceptă critica și sunt destul de încăpățânați. În același timp sunt oameni care nu se dau bătuți prea ușor, toate acțiunile lor se încheie cu succes și sunt extrem de meticuloși în ceea ce fac. Femeile care adoptă această poziție în timpul somnului se pare că sunt destul de geloase și le place să domine.

Ești o fire sociabilă dacă poziția de somn este pe o parte, cu picioarele întinse și cu mâinile pe lângă corp

Dormi pe o parte, ghemuit, în poziția „fetus”? Atunci trebuie să știi despre tine că ești o fire destul de sensibilă, dar în același timp o persoană dură. Ai mereu de nevoie de siguranță, iar atunci când faci ceva ești extrem de meticulos.

Dacă preferi să te odihnești pe o parte, cu picioarele întinse și cu ambele mâini pe lângă corp atunci ești o fire sociabilă, prietenoasă, dar în același timp ești perceput de cei din jur drept o persoană naivă.

Acestea sunt numai câteva poziții de somn care au fost analizate. Dacă vrei să știi cât mai multe despre oameni trebuie să fii mereu atent la atitudinea pe care o au, la gesturi, la poziția corpului în anumite situații, de obicei vei afla mult mai multe despre ei chiar înainte să ajungeți la conversație. În aceste cazuri, gesturile sunt mai presus de cuvinte.

Noutati

masca de protectie cu nanofibre

(P) Masca medicală cu filtru de nanofibre are o eficiență de 98%

Pandemia de coronavirus afectează o lume întreagă, iar medicii și cercetătorii își unesc forțele și lucrează neîncetat pentru a combate [...]

Noutati

Cornel Brotac

Dr. Cornel Brotac: ”Ozonoterapia susține sistemul imunitar în lupta împotriva coronavirusului!”

Epidemia cu acest virus nemilos, Coronavirus, ridică multe semne de întrebare, multe nevoi ce sunt de completat, multe minusuri care [...]

Sanatate

pastile

Cele mai eficiente suplimente alimentare care întăresc imunitatea

Sistemul imunitar este format din totalitatea celulelor, substanțelor chimice și proceselor complexe care au loc în organism atunci când se [...]