Da, există bronz fără soare, solar sau autobronzat. Ce este untul de bacuri și ce efecte are

bronz
Imagine de Aianana via Pixabay

Vara, doamnele și domnișoarele își doresc o piele bronzată și catifelată mai mult decât în orice altă perioadă a anului. Cum mersul la plajă nu este mereu la îndemâna oricui, venim în ajutorul tău cu o super variantă de bronz natural și sănătos.

Iată soluția perfectă pentru tine.

Untul de bacuri este singurul unt natural care după aplicare, lasă pielea mai închisă la culoare și cu siguranță nu te vei mai despărți de el după câteva utilizări.

Este extrem de popular în Brazilia și se obține din semințele unui fruct local. Acesta este folosit pe plan local de către localnici pentru a trata mușcăturile de insecte, pe post de tratament pentru pielea crăpată, arsă, pentru reumatism, cicatrici și artrită.

Unt de bacuri are acest efect de autobrozant, dar mai poate juca un rol important și în tratarea acneei și are efect anti-rid.

Cum se folosește untul de bacuri

Acesta se aplică pe piele după duș la fel cum aplici o loțiune pentru corp. Pentru că are o consistență mai groasă, trebuie să-ți spunem că va intra destul de greu în piele, deci va trebui să te masezi foarte bine. Ca regulă generală, este indicat să folosești o cantitate mică în prima fază, iar mai apoi, dacă vrei ca nuanța pielii să fie mai închisă, mai poți aplica încă un strat.

Nu trebuie să-ți faci griji în privința hainelor atunci când folosești untul de bacuri. Dacă vrei să fii 100% sigură că nu vei avea parte de accidente neplăcute, verifică dacă substanța a intrat în corp cu un prosop alb. Când materialul nu se va păta, poți îmbrăca articolele vestimentare preferate.

Mirosul untului de bacuri este unul înțepător. Ca să scapi de el, dacă te deranjează foarte tare, îl poți amesteca cu o cremă de corp cu miros puternic.

newsletter

Sanatate

ceai

Tipuri de ceai care te ajută să scapi de durerile menstruale

Unul dintre lucrurile care amplifică disconfortul în perioada menstruației este durerea. Studiile spun că majoritatea femeilor simt durerea menstruală atât [...]

Afectiuni

borcane

Botulismul: cauze, simptome, tratament și prevenție

Botulismul este o afecțiune gravă, cauzată de o neurotoxină produsă de bacteria Clostridium botulinum. Dacă nu se aplică un tratament [...]

Familie

bebeluș

Masturbarea la copii: reacția părinților și sfaturile specialiștilor

Deși poate pentru unii părinți poate părea ciudat faptul că un copil la o vârstă fragedă își stimulează organele genitale, [...]