Sarah Stage, cea mai fit mămică din lume? Este incredibil cum arată după 2 sarcini

Sarah Stage
Imagine via Instagram Sarah Stage

Sarah Stage a devenit celebră după ce presa mondenă a numit-o „gravida cu pătrățele”. Cum s-a ajuns la această poreclă? Simplu, nimeni nu credea că urmează să dea naștere unui copil pentru că avea o burtică care era aproape inexistentă.

În anul 2017, tânăra în vârst[ de 36 de ani, a adus pe lume cel de-al doilea copil, iar după cele două sarcini, deşi nu există deloc diferenţe, Sarah Stage a reuşit să menţină o siluetă de invidiat care nici nu lasă să se vadă că a trecut prin cele două experienţe.

Deși a fost intens criticată pentru simplul fapt că nu a renunțat la antrenamente în timpul celor 2 sarcini și a fost acuzată că pune în pericol viața bebelușilor, tânăra nu s-a lăsat, ba mai mult, pentru a pune capăt discuțiilor și a închide gura răutăcioșilor, aceasta a explicat că are aprobarea medicilor să facă acest lucru în continuare.

Mi-aş dori ca oamenii să nu mai judece atât de mult, mai ales atunci când nu mă cunosc„, a spus Stage.

Ca femei, cred că ar trebui să fim unite şi să ne încurajăm una pe cealaltă. Nu să ne doborâm una pe alta. Mi-am consultat antrenorul personal şi medicul pentru a mă asigura că este ok să continui antrenamentele, iar ei mi-au spus doar să micşorez greutăţile. Dacă îţi asculţi corpul, el îţi va spune dacă este prea greu„, a adăugat tânăra.

Se pare că Sarah Stage și-a creat o dietă care o ajută să se mențină și să arate senzațional. Sportul nu lipsește din rutina ei zilnică, aceasta făcând mișcare cel puțin o dată pe zi.

Mic dejun: la micul dejun mănâncă scrambled eggs, fructe şi o felie de pâine.
Prânz: la prânz optează pentru o salată cu frunze verzi, de preferat spanac, roşii, migdale, o umătate de avocado, castravete, piept de pui şi oţet balsamic.
Cină: pentru cină alege să mănânce piept de pui cu sparanghel şi orez brun.

Modelul sugerează să bem cât mai multă apă, deoarece doar așa putem să stăm departe de micile pofte şi reuşim să menţinem un plan alimentar sănătos.

În vârstă de 36 de ani, Sarah Stage și-a anunțat susținătorii de pe Instagram că visează să aibă și o fetiță, ea fiind în prezent mama a doi băieței adorabili.

Cu un abdomen de fier și un corp tonifiat, Sarah Stage poate concura cu lejeritate la titlul de „cea mai fit mamă din lume”, nu-i așa?

Dieta si nutritie

Anca Alungulesei: ”O persoană obeză NU este vinovată pentru kilogramele în plus!”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea metodei integrative de slăbit denumite Psiho-Dieta, apasă butonul roșu de ”Panică!”, dar și [...]

Afectiuni

șold

Suferi de coxartroză? Află totul despre această afecțiune!

Coxartroza este o afecțiune cronică ce se manifestă prin degenerarea articulației șoldului. Te întrebi pe cine afectează? În special pe [...]

Psihologie

grup

Care sunt cele 5 roluri majore ale oamenilor în viața noastră? Psihologul ne explică!

Persoanele care ne înconjoară joacă un rol foarte important în viața noastră. Partea bună rezidă din faptul că nu suntem [...]