Te-ai îngrășat la față? Vezi ce trebuie să faci ca să slăbești doar în această zonă

față
Imagine de Jerzy Górecki via Pixabay

Fiecare corp este unic și are propriul ritm, nu-i așa? Chiar și kilogramele în plus își pun amprenta diferit asupra zonelor corpului, iar unele zone ale feței este posibil să iasă mai mult în evidență atunci când luăm în greutate.

Te îngrijorează faptul că te-ai îngrășat în zona feței? Nu-i nimic. Vezi ce trebuie să faci ca să scapi de această problemă

Specialiștii spun că înainte de a apela la tot felul de trucuri care să te scape de grăsimea din zona feței, trebuie să mergi la medic ca să afli care este cauza exactă a îngrășării.

Există posibilitatea ca chipul să fie inflamat din cauza anumitor alimente pe care organismul nu le mai tolorează. Printre ingredientele obișnuite care provoacă inflamații se numără soia, porumbul, glutenul, lactatele, crustaceele, alimente procesate, sarea, zahărul și alcoolul. Pentru a combate inflamarea, putem consuma doze zilnice de alimente antiinflamatoare precum ghimbirul, turmericul, dovlecelul, nuca de cocos, lămâile și sfecla.

Exercițiile fizice sunt primele care te pot ajuta să scapi de grăsimea din corp. Chiar dacă nu se va întâmpla să slăbești numai la față, dacă scazi în greutate, cu siguranță acest lucru se va vedea și la chip.

Un adjuvant de nădejde pentru a arăta bine la față este somnul. Dacă nu dormi suficient, chipul se va umfla. În timpul somnului, corpul repară și păstrează sănătatea sistemului endocrin – cel care influențează aproape fiecare celulă, organ și funcție. Așadar, dacă nu ne odihnim corespunzător, organismul nu poate „repara” toate „defecțiunile” din corp.

Masajul facial poate fi inclus și el pe listă atunci când vrei să scapi de grăsimea acumulată pe chip. Specialiștii spun să apelăm cu încredere la masajul facial pentru că mai apoi chipul va părea mai suplu și mai bine conturat.

Imagine via Pixabay

Tenul se numără printre acele părți ale corpului care au nevoie de o îngrijire ca la carte, dar medicii dermatologi au constat că în ciuda faptului că există rutine care sunt intens studiate, se fac destul de multe greșeli în ceea ce privește simpla spălare a feței, greșeli care în timp pot afecta pielea. Tu te-ai gândit vreodată că poate nu speli bine fața? Vezi care sunt cele mai comune greșeli:

Sarcina & bebe

pufuleți

Pufuleții, un risc pentru sănătatea copiilor. Iată cât de periculoși sunt

Pufuleții se numără printre cele mai adorate gustări atât de către copii, cât și de către adulți, dar sunt puțini [...]

Alimente

copil

Alimente care stimulează creierul copiilor

Fiecare părinte își dorește să aibă un copil sănătos, frumos, inteligent, care să se bucure de viață în cel mai [...]

Noutati

raport unicef hiv

UNICEF: 110.000 de copii au murit din cauza SIDA anul trecut

UNICEF trage un semnal de alarmă cu privire la întreruperea furnizării de servicii pentru pacienții cu HIV într-o treime din [...]