Semne care îți arată din timp că micuțul tău va fi plin de bani

copii
Imagine de Jill Wellington via Pixabay

Cu siguranță fiecare părinte în parte ăși dorește un copil care să aibă un viitor strălucit, să nu ducă lipsă de nimic și să se numere printre acei copii supradotați, pe care îi admiră toată lumea.

Ce este un copil supradotat? Un copil care se dezvoltă foarte repede, care sare niște etape și ajunge să îi depășească cu mult pe cei de vârsta sa. Dacă la 4 ani citește, atunci da, este un copil supradotat, care cu siguranță va avea un viitor strălucit.

Primul semn este că se va dezvolta mult mai devreme și va conștientiza mult mai ușor ceea ce se întâmplă în jurul său. Le place să vorbească mult și să știe cât mai multe despre ceea ce se întâmplă, să se îmbunătățească constant.

Copii care sunt extrem de dotați, refuză adesea să se plieze pe modele tradiționale de semn, este posibil chiar să-și facă propriul lor program de somn, care nu are nicio legătură cu programul vostru, al părinților.

Acești copii supardotați tind să înțeleagă foarte bine conceptul de bani. Ei pot calcula cât de mult le vor ajunge banii de buzunar și ce achiziții nu se vor încadrează în bugetul lor.

Ai un copil care are o memorie foarte bine dezvoltată? Dacă își poate aminti o mulțime de evenimente petrecute în trecut, cum ar fi locul în care ai ascuns jucăria preferată, este un semn sigur că cel mic este înzestrat.

Este curios? Copii curioși sunt un semn al succesului viitor. Stimulează-le imaginația și intră în jocul lor ori de câte ori ai ocazia.

Dacă micuțul tău se grăbește să îmbrățișeze adulți supărați și bebeluși care plâng, ar putea avea un viitor luminos înaintea lui.

De obicei copii supradotați, încep să citească înainte de a împlini 4 ani, în timp ce alți copii ajung la această etapă la 6 sau 7 ani.

Psihologie

carte de colorat

Cărțile de colorat pentru adulți și beneficiile lor. Creioanele colorate te pot scăpa de griji și stres

Cărțile de colorat sunt adesea asociate cu perioada copilăriei, dar în ultimii ani acestea sunt adresate și adulților pentru că [...]

Sanatate

somn

De ce tresari la puțin timp după ce ai adormit: care sunt cauzele și când trebuie să mergi la medic

Ai adormit de puțin timp, dar te trezești rapid pentru că o parte a corpului tău tresare? Dacă și tu [...]

Sanatate

CBD

(P) Principalele beneficii ale uleiului CBD

CBD-ul este cunoscut pentru potențialul său terapeutic în cazul diverselor maladii și nu este surprinzător faptul că acest compus extras [...]