(P) De ce este superioară masca de protecție respiratorie produsă în România?

masca de protecție respiratorie

Nu știm cum sunt alți producători români, însă în ambițioasa noastră fabrică, Ianlux, respectul pentru activitatea medicală împreună cu altruismul și entuziasmul, potențate de implicarea în acest sector de producție a dispozitivelor medicale, funcționează ca un catalizator pentru inovația și diversificarea categoriei echipamentelor de protecție personală produse in România.

Spre deosebire de producătorii-gigant, favoriți ai lanțul lung de aprovizionare al echipamentelor de protecție personală, categorie în care sunt incluse măștile chirurgicale cu trei straturi și trei pliuri, dar și măștile filtrante FFP2, un producător local va consuma cu rapiditate materia prima necesară producției măștilor, cat si produsele finite, eliminând nevoia depozitării îndelungate, riscul de expunere la umiditate ori potențiala contaminare. 

Având în vedere că producția măștilor faciale de uz medical tip II, IIR si semi-măștilor filtrante FFP2 este în mare proporție automatizată, calitatea acestor echipamente de protecție personală produse in România este mai ușor de trasat si obținut.

A fost evident ca pandemia a produs schimbări in special in comerțul orientat pe cantități imense, preț si profit imediat. Lanțul lung de aprovizionare nu a rezistat tratamentului dur primit de la restricțiile pandemiei, fapt care i-a determinat pe mulți sa-si reconsidere criteriile achizițiilor de dispozitive medicale, revenind astfel, cum era si normal, la achiziții calitative.

Cel puțin in România si Uniunea Europeană, atât personalul sistemului medical, cât si publicul larg pot conta pe Ianlux pentru achiziția măștilor faciale de uz medical pentru protecție respiratorie tip II, IIR si semi-măști filtrante FFP2 de înaltă calitate si funcționalitate, cat si pe rapiditatea livrării.

In plus față de garanția calității si trasabilitatea certificărilor obținute, aprovizionarea locală cu dispozitive medicale pentru protecție respiratorie este caracterizată si de o viteză mare de răspuns si o comunicare facilă cu departamentul de producție si cel de vânzări, permițând astfel scalarea comenzilor in funcție de necesitați, cat si îmbunătățirea produselor in funcție de recenziile primite.

Cumpără masca de protecție respiratorie produsă în România, direct de la producător, și răspândește doar vești bune!

Afectiuni

dr. daniela diveica

Incontinența urinară. Cum se tratează? Ne explică dr. Daniela Diveică

Multe femei se confruntă cu incontinența urinară. Acest disconfort le dă bătăi de cap inclusiv și tinerelor și proaspetelor mămici. [...]

Timp liber

casa de papel

Netflix anunță ultimul sezon al serialului La Casa de Papel

Serialul îndrăgit și urmărit de milioane de oameni își așteaptă finalul. Netflix anunță ultima parte, cea de-a cincea, a serialului La Casa [...]

Noutati

Cum funcționează analiza tenului cu ajutorul inteligenței artificiale

VISIA este cea mai avansată metodă imagistică pentru analiza tenului, singura modalitate de a evolua obiectiv rezultatul tratamentelor faciale, dar [...]