(P) De ce este superioară masca de protecție respiratorie produsă în România?

masca de protecție respiratorie

Nu știm cum sunt alți producători români, însă în ambițioasa noastră fabrică, Ianlux, respectul pentru activitatea medicală împreună cu altruismul și entuziasmul, potențate de implicarea în acest sector de producție a dispozitivelor medicale, funcționează ca un catalizator pentru inovația și diversificarea categoriei echipamentelor de protecție personală produse in România.

Spre deosebire de producătorii-gigant, favoriți ai lanțul lung de aprovizionare al echipamentelor de protecție personală, categorie în care sunt incluse măștile chirurgicale cu trei straturi și trei pliuri, dar și măștile filtrante FFP2, un producător local va consuma cu rapiditate materia prima necesară producției măștilor, cat si produsele finite, eliminând nevoia depozitării îndelungate, riscul de expunere la umiditate ori potențiala contaminare. 

Având în vedere că producția măștilor faciale de uz medical tip II, IIR si semi-măștilor filtrante FFP2 este în mare proporție automatizată, calitatea acestor echipamente de protecție personală produse in România este mai ușor de trasat si obținut.

A fost evident ca pandemia a produs schimbări in special in comerțul orientat pe cantități imense, preț si profit imediat. Lanțul lung de aprovizionare nu a rezistat tratamentului dur primit de la restricțiile pandemiei, fapt care i-a determinat pe mulți sa-si reconsidere criteriile achizițiilor de dispozitive medicale, revenind astfel, cum era si normal, la achiziții calitative.

Cel puțin in România si Uniunea Europeană, atât personalul sistemului medical, cât si publicul larg pot conta pe Ianlux pentru achiziția măștilor faciale de uz medical pentru protecție respiratorie tip II, IIR si semi-măști filtrante FFP2 de înaltă calitate si funcționalitate, cat si pe rapiditatea livrării.

In plus față de garanția calității si trasabilitatea certificărilor obținute, aprovizionarea locală cu dispozitive medicale pentru protecție respiratorie este caracterizată si de o viteză mare de răspuns si o comunicare facilă cu departamentul de producție si cel de vânzări, permițând astfel scalarea comenzilor in funcție de necesitați, cat si îmbunătățirea produselor in funcție de recenziile primite.

Cumpără masca de protecție respiratorie produsă în România, direct de la producător, și răspândește doar vești bune!

Timp liber

Uber Eats

Uber Eats își ia adio de la România. Ce spun reprezentanții companiei

Serviciul de food delivery Uber Eats nu o să mai fie disponibil în România. Reprezentanții companiei au anunțat astăzi că [...]

Afectiuni

inima

Ce semne pot indica riscul unei boli de inimă?

Bolile de inimă reprezintă un termen-umbrelă în care sunt incluse mai multe patologii. De aceea, și paleta de semne ce [...]

Noutati

masti tonomat

Bucureștenii pot cumpăra măști și dezinfectant de la automat. Iată de unde

Odată cu debutul stării de alertă, în București, au apărut primele aparate automate de unde se pot cumpăra măști de [...]