(P) De ce este superioară masca de protecție respiratorie produsă în România?

masca de protecție respiratorie

Nu știm cum sunt alți producători români, însă în ambițioasa noastră fabrică, Ianlux, respectul pentru activitatea medicală împreună cu altruismul și entuziasmul, potențate de implicarea în acest sector de producție a dispozitivelor medicale, funcționează ca un catalizator pentru inovația și diversificarea categoriei echipamentelor de protecție personală produse in România.

Spre deosebire de producătorii-gigant, favoriți ai lanțul lung de aprovizionare al echipamentelor de protecție personală, categorie în care sunt incluse măștile chirurgicale cu trei straturi și trei pliuri, dar și măștile filtrante FFP2, un producător local va consuma cu rapiditate materia prima necesară producției măștilor, cat si produsele finite, eliminând nevoia depozitării îndelungate, riscul de expunere la umiditate ori potențiala contaminare. 

Având în vedere că producția măștilor faciale de uz medical tip II, IIR si semi-măștilor filtrante FFP2 este în mare proporție automatizată, calitatea acestor echipamente de protecție personală produse in România este mai ușor de trasat si obținut.

A fost evident ca pandemia a produs schimbări in special in comerțul orientat pe cantități imense, preț si profit imediat. Lanțul lung de aprovizionare nu a rezistat tratamentului dur primit de la restricțiile pandemiei, fapt care i-a determinat pe mulți sa-si reconsidere criteriile achizițiilor de dispozitive medicale, revenind astfel, cum era si normal, la achiziții calitative.

Cel puțin in România si Uniunea Europeană, atât personalul sistemului medical, cât si publicul larg pot conta pe Ianlux pentru achiziția măștilor faciale de uz medical pentru protecție respiratorie tip II, IIR si semi-măști filtrante FFP2 de înaltă calitate si funcționalitate, cat si pe rapiditatea livrării.

In plus față de garanția calității si trasabilitatea certificărilor obținute, aprovizionarea locală cu dispozitive medicale pentru protecție respiratorie este caracterizată si de o viteză mare de răspuns si o comunicare facilă cu departamentul de producție si cel de vânzări, permițând astfel scalarea comenzilor in funcție de necesitați, cat si îmbunătățirea produselor in funcție de recenziile primite.

Cumpără masca de protecție respiratorie produsă în România, direct de la producător, și răspândește doar vești bune!

Travel

valea zanelor

Valea Zânelor, locul de la poalele Munților Făgăraș pe care trebuie să-l vizitezi în 2021

Un loc minunat de vizitat în România sa află în județul Sibiu, mai exact în comuna Porumbacu de Sus. Acolo [...]

Afectiuni

creier

Tumorile cerebrale – cauze, diagnostic și tratament

Tumoarea cerebrală reprezintă o masă de țesut sau o creștere anormală a celulelor la nivelul sau în imediata vecinătate a [...]

Noutati

Pe ce salarii pleacă asistenții medicali la muncă în străinătate?

Un asistent medical care vrea să aplice pentru un job în străinătate se așteaptă să primească un salariu cuprins între [...]