De ce nu îți mai poți trata dinții fără stomatologia digitală

Era digitală a creat o adevărată revoluție în stomatologie. Ultimii 10 ani au redefinit complet limitele sănătății și esteticii dentare. Nimic nu este imposibil. De la carie la implant dentar, totul se rezolvă cu rezultate sigure. De fapt, sigur și pe termen foarte lung sunt promisiuni reale. Cum este posibil, aflăm de la trei experți care susțin încă de la începuturi stomatologia digitală în România.

“Stomatologia digitală este un mod complex de a privi sănătatea dentară. Abordarea către pacient este 360 grade, multidisciplinară, bazată pe garanții reale. Vorbim despre pacientul virtual, despre investigații la un nivel care nu a mai existat până acum, despre proiectare digitală și printare 3D. Recomandarea mea către orice pacient, indiferent de problema cu care se confruntă, este să aleagă tratamente stomatologice digitale pentru siguranța pe termen foarte lung”, explică dr. Răzvan Boberis, Ceo Clinica 32.

Pacientul ia decizii greșite pentru sănătate și pentru buzunar din două motive: frica de durere și lipsa unui plan în ceea ce privește sănătatea dentară pe termen lung. Stomatologia dentară a demonstrat și evidențiat ce înseamnă calitatea vieții, sănătatea întregului organism atunci când dantura este și ea sănătoasă. Astfel, recomandarea către pacient este de a înțelege că tratamentele stomatologice sunt fără durere, să vină din timp la stomatolog și să se bazeze pe tehnologiile digitale de ultimă oră, care oferă soluții sigure”, precizeaza dr. Roxana Șerb.

“Când ne bazăm diagnosticul pe investigații 3D, scanare și amprentare digitală, rezultatul este complet controlabil. Pacientul primește înainte de a începe tratamentul dentar rezultatul. Poate vedea, datorită roboților pe care îi folosim în stomatologia digitală, exact ce se va întâmpla la finalul tratamentului, chiar înainte de a începe, și poate cere modificări. Acest aspect revoluționează inclusiv estetica dentară care oferă rezultate excelente în prezent. Pacientul are beneficii reale în stomatologia digitală și garanții pe termen foarte lung”, clarifica Dr. Simona Boberis. 

Indiferent de problema pe care o aveți, dinții se pot trata în timp scurt și fără durere prin tratamente stomatologice digitale. Însă, nu uitați, pentru a avea soluții reale trebuie să mergeți la stomatolog. Vizita anuală la dentist are grijă de bugetul pe care îl planificați pentru sănătatea dentară. 

Începând cu  octombrie 2020, se poate viziona pe canalulul oficial Youtube Clinica 32, precum si pe celelate canale social media 32, emisiunea „Tot sa zambesti”, cel mai nou proiect realizat de #familia32 . Productia este destinata exclusiv mediului online si este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret. 

Sanatate

amețeală

Amețești când te ridici brusc? Iată ce afecțiuni poți avea

Sunt mulți aceia care se confruntă cu amețeală și cu întunecarea câmpului vizual atunci când se ridică brusc după ce [...]

Sanatate

aer condiționat

Cum se curăță corect aparatul de aer condiționat

Pe timpul verii aparatul de aer condiționat este unul dintre cele mai populare electrocasnice din casă. Ce se întâmplă însă [...]

Sanatate

covid

Dexametazona, medicamentul minune care poate vindeca pacienții infectați cu coronavirus

Dexametazona este un medicament care de-a lungul timpului a stârnit o mulțime de controverse, dar se pare că acum este [...]