Trei lucruri de necrezut pe care le poate face estetica dentara digitala pentru zambetul tau

stomatolog
Photo by Daniel Frank from Pexels

Ai auzit expresia: Este numai zambet! Absolut superb! Ei bine, da. Zambetul infrumuseteaza orice chip. Nu mai spunem ca studiile arata ca oamenii de succes zambesc mai mult si afiseaza ceea ce, in prezent, numim zambet de Hollywood. Insa, daca te numeri printre cei care se tem si nu cred ca exista perfectiunea, trebuie sa spargi acest mit. Nici nu stii ce pierzi.

Am invitat un expert cu experienta ampla in tratamente stomatologice cu fatete dentare si alte manopere stomatologice digitale avansate, pentru a ne clarifica care sunt metodele prin care estetica dentara digitala revolutioneaza, efectiv , tot ceea ce credeam ca se poate face pentru frumusetea zambetului.

Zambetul de Hollywood este asociat cu zambetul perfect. Dantura sanatoasa, perfect aliniata, de culoare alb translucid se poate obtine sigur in estetica dentara digitala. Pentru mine este important faptul ca pot oferi control 100% al tratamentului, respectiv al rezultatului. Pot sa ii arat pacientului meu ce rezultat obtine, inainte sa incep planul de tratament”, explica Dr. Roxana Serb. “Controlul complet pe care il am datorita tehnologiei dentare digitala, imi da siguranta la fiecare pas al tratamentului.“, adauga Dr. Roxana Serb. Expertul ne expune care sunt cele trei aspecte care te vor convinge sa faci acum o programare si sa obtii zambetul mult visat.

Dr. Roxana Serb despre estetica dentara digitala: ”Fatetele dentare, spre exemplu, sunt printate in timp record

Primul lucru care este permis in stomatologia digitala si care a sfidat imposibilul se refera la printarea 3D. Fatetele dentare, spre exemplu, sunt printate in timp record. Pacientul trebuie sa stie ca aceste imprimante 3D functioneaza exclusiv cu materie prima superioara, zirkoniu sau ceramica superioara care conduc la rezultatul mult dorit, un zambet cu aspect complet natural si frumos”, precizeaza Dr. Serb.

Al doilea aspect care ofera un beneficiu real pentru pacient implica personalizarea. Fiecare pacient comporta detalii care fac diferenta. Putem personaliza complet, in functie de trasaturile fetei, pigmentatie, varsta, istoric medical si nu numai. Pacientul primeste un zambet perfect pentru conformatia lui”, puncteaza Dr. Roxana Serb. Si nu in ultimul rand, garantia calitatii pe termen lung si foarte lung este posibila datorita proceselor digitale, inovatiilor la nivel de materie prima si a manoperelor avansate cu care se lucreaza in era digitala.

Dr. Roxana Serb este parte din Clinica 32 si are o experienta de peste 12 ani in tratamente stomatologice digitale avansate. Dr. Serb a participat si continua sa participe la cele mai prestigioase evenimente internationale dedicate manoperelor stomatologice de ultima ora, astfel incat sa poata oferi pacientii sai cele mai bune solutii si un raport eficient calitate-pret.

Pentru mai multe detalii despre Dr. Roxana Serb vizionati subiectele explicate in singura emisiune de stomatologie online: 

Timp liber

Mos Craciun in misiune. Netflix

5 filme de Crăciun pe care să le vezi iarna aceasta pe Netflix

Crăciunul este perioada din an în care stăm mai mult în casă, ne petrecem mai mult timp cu cei dragi, [...]

Sanatate

covid

Discovery Channel transmite în premieră Covid-19: Pericol Mondial, un nou documentar special despre coronavirus

Discovery Channel va difuza în premieră cel mai recent documentar despre coronavirus, realizat de reporterii postului de televiziune polonez Superwizjer. [...]

Noutati

DWF & Denttaglio – Premiu pentru cea mai bună campanie SEO din Europa în domeniul sănătății

European Search Awards este cea mai importantă competiție de Search din Europa, care premiază cele mai bune agenții și campanii [...]