Kangoo Jumps și beneficiile lui. Sportul distractiv care te ajută să slăbești armonios

kangoo
Imagine de Kangoo Jumps Ukraine via Youtube

Kangoo Jumps este un sport extrem de distractiv, care are beneficii multiple asupra organismului. Acesta îți insuflă buna dispoziție de care ai nevoie pentru a depăși o zi încărcată, dar aduce și o mulțime de beneficii organismului, spun specialiștii.

Kangoo Jumps este un sport care a fost inventat pentru reabilitare, este vorba despre un sport care lucrează toți mușchii corpului într-o oră, dar trebuie să ai grijă ca mișcările să fie executate corect.

Acest tip de ghete rebound au fost inventate pentru reabilitare de doctorul canadian Gregory Lectham în anii 90′. Sunt recomandate după operaţii pentru că protejeză articulaţiile. Prin urmare, ghetele nu doar că nu afectează negativ, dar, din contră, ajută.

10 beneficii pe care le obții dacă începi să folosești acest tip de ghete pentru aerobic

  1. Arde cu 25% mai multe calorii față de celelalte activități de fitness. În medie, vei arde circa 1000 de kCal pe durata unei ore de Kangoo Jumps.
  2. Ajută la scăderea nivelului de colesterol din sânge.
  3. Stimulează sistemul limfatic și ajută astfel la eliminarea toxinelor din organism.
  4. Întărește mușchii spatelui, ajută la obținerea unei posturi adecvate și protejează coloana vertebrală.
  5. Este una din activitățile cele mai eficiente în lupta împotriva ceuliltei.
  6. Tonifiaza și ridică mușchii fesieri.
  7. Arde în timp record grăsimea din jurul abdomenului.
  8. Stimulează sistemul imunitar, îmbunătățind astfel rezistență organismului la boli.
  9. Îmbunătățește sistemul cardiovascular, în medie cu 15%.
  10. Protejează coloana vertebrală și articulațiile, întrucât reduce impactul cu solul, atunci când sări pe ghete.

Este foarte important de spus că trebuie să porți șosete lungi din bumbac pentru a absorbi umezeala, iar ghetele trebuie alese corespunzător, în funcție de mărime și numărul de kilograme.

Cu două ore înainte de antrenamentul de Kangoo jumps este recomandat să nu mâncăm. În schimb, dacă îți e foame, poți consuma nuci. Sunt o sursă de grăsimi foarte bună. După antrenament este indicat să ai o masă cu proteine.

Recomandarea noastră este ca toți cei care vor să practice un sport, să-și facă înainte un control medical amănunțit pentru ca antrenorii să poată recomanda mai departe un anumit tip de antrenament. Un program personalizat de sport este ceea ce are nevoie fiecare om care vrea să facă mișcare pentru sănătatea organismului și a corpului.

Afectiuni

dinți

De ce scrâșnești din dinți: tot ce trebuie să știi despre bruxism

Scrâșnitul dinților sau încleștatul maxilarului sunt de obicei considerate gesturi pe care oamenii le fac numai în timpul nopții, dar [...]

Interventii si terapii

Dr Mihai Ionescu

Care sunt diferențele între operația de micșorare a stomacului și inelul gastric

Pentru majoritatea pacienților obezi, soluția de a scăpa de kilogramele în plus și de riscurile majore care le pun în [...]

Sanatate

coronavirus

OMS a raportat un nou record global de creștere a cazurilor de coronavirus: „E o tragedie care ne pune în situația de a pierde mulți prieteni”

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a raportat un nou record global de creştere a cazurilor de coronavirus: peste 228.000 într-o singură [...]