Kangoo Jumps și beneficiile lui. Sportul distractiv care te ajută să slăbești armonios

kangoo
Imagine de Kangoo Jumps Ukraine via Youtube

Kangoo Jumps este un sport extrem de distractiv, care are beneficii multiple asupra organismului. Acesta îți insuflă buna dispoziție de care ai nevoie pentru a depăși o zi încărcată, dar aduce și o mulțime de beneficii organismului, spun specialiștii.

Kangoo Jumps este un sport care a fost inventat pentru reabilitare, este vorba despre un sport care lucrează toți mușchii corpului într-o oră, dar trebuie să ai grijă ca mișcările să fie executate corect.

Acest tip de ghete rebound au fost inventate pentru reabilitare de doctorul canadian Gregory Lectham în anii 90′. Sunt recomandate după operaţii pentru că protejeză articulaţiile. Prin urmare, ghetele nu doar că nu afectează negativ, dar, din contră, ajută.

10 beneficii pe care le obții dacă începi să folosești acest tip de ghete pentru aerobic

  1. Arde cu 25% mai multe calorii față de celelalte activități de fitness. În medie, vei arde circa 1000 de kCal pe durata unei ore de Kangoo Jumps.
  2. Ajută la scăderea nivelului de colesterol din sânge.
  3. Stimulează sistemul limfatic și ajută astfel la eliminarea toxinelor din organism.
  4. Întărește mușchii spatelui, ajută la obținerea unei posturi adecvate și protejează coloana vertebrală.
  5. Este una din activitățile cele mai eficiente în lupta împotriva ceuliltei.
  6. Tonifiaza și ridică mușchii fesieri.
  7. Arde în timp record grăsimea din jurul abdomenului.
  8. Stimulează sistemul imunitar, îmbunătățind astfel rezistență organismului la boli.
  9. Îmbunătățește sistemul cardiovascular, în medie cu 15%.
  10. Protejează coloana vertebrală și articulațiile, întrucât reduce impactul cu solul, atunci când sări pe ghete.

Este foarte important de spus că trebuie să porți șosete lungi din bumbac pentru a absorbi umezeala, iar ghetele trebuie alese corespunzător, în funcție de mărime și numărul de kilograme.

Cu două ore înainte de antrenamentul de Kangoo jumps este recomandat să nu mâncăm. În schimb, dacă îți e foame, poți consuma nuci. Sunt o sursă de grăsimi foarte bună. După antrenament este indicat să ai o masă cu proteine.

Recomandarea noastră este ca toți cei care vor să practice un sport, să-și facă înainte un control medical amănunțit pentru ca antrenorii să poată recomanda mai departe un anumit tip de antrenament. Un program personalizat de sport este ceea ce are nevoie fiecare om care vrea să facă mișcare pentru sănătatea organismului și a corpului.

Timp liber

horoscop

Ce piatră ți se potrivește în funcție de zodie

Fiecare zodie în parte are o anumită afinitate pentru cristale. Acestea din urmă au proprietăți unice, puternice, care au un [...]

Nutritie si sport

apă

Cum poți face la tine acasă apă alcalină. Află ce beneficii are

Chiar dacă beneficiile apei alcaline reprezintă un subiect controversat și intens discutat și este cunoscut faptul că nici măcar toți [...]

Sanatate

covid

Discovery Channel transmite în premieră Covid-19: Pericol Mondial, un nou documentar special despre coronavirus

Discovery Channel va difuza în premieră cel mai recent documentar despre coronavirus, realizat de reporterii postului de televiziune polonez Superwizjer. [...]