Cum scapi de dependențe în câteva ore? Formula celor 10 pași

Andrea Filip

Andrea Filip, master trainer și terapeut spiritual, a creat ”Formula celor 10 pași” pentru eliberarea de dependențe în doar câteva ore. Cu o expertiză de peste 20 de ani în educația spirituală și antreprenorială, ea a creat o metodă originală prin care orice om își poate regăsi libertatea și se poate elibera, în dar câteva ore, de obișnuințe, atasamente sau dependente care ii blocheaza existenta autentica si implinita.

Cu “Formula celor 10 pasi”, in doar cateva ore, cu ghidajul meu, oricine se poate elibera de o dependenta, de un obicei inutil si obsesiv sau de o persoana pe care nu si-o mai doreste in viata lui. Este simplu si atat de eliberator, mai ales in aceste vremuri in care totul este dat peste cap, iar ceea ce ne dorim cu totii este normalitate, libertate, impacare cu noi insine!”, povesteste Andrea Filip, care propune persoanelor dependente de alte persoane, de substanțe, de țigări, alcool, droguri sau de actiuni precum stirile, tehnologia, cumpărăturile, consumul de tv, jocurile de noroc, verificarea repetitiva si impulsiva a email-ului, a Facebook-ului și Instagram-ului libertatea de a alege in locul subordonarii mecanice.

Andrea Filip: ”Avem sute de actiuni zilnice pe care le facem din obisnuinta!”

Din sutele de sesiuni si cursuri de ThetaHealing sustinute in ani de zile, din literatura de specialitate, din experienta personala si din inspiratia practicianului cu experienta in lucrul cu mintea si sufletul, Andrea Filip, master trainer si terapeut spiritual, a creat cel mai scurt si mai eficient drum catre eliberarea de “bariere” zilnice:

In fiecare zi din viata noastra ne blocam libertatea si adevaratele impulsuri de lucruri pe care, credem noi, trebuie, dintr-un motiv sau altul, sa le facem, pentru ca asa e mai usor, asa ne-am obisnuit, asa se asteapta din partea noastra, asa e mai multa liniste in jur, asa ne simtim mai impacati, adica din infinite motive. Avem sute de actiuni zilnice pe care le facem din obisnuinta, din dependenta sau din atasament fata de cineva, de ceva sau de o stare si nici nu ne mai dam seama cum suntem noi de fapt si ce ne dorim cu adevarat noi sa facem.”, explica Andrea Filip, unul dintre cei mai cunoscuti si inspirationali traineri din Romania, motivul pentru care a creat proiectul “Regaseste-ti libertatea, formula celor 10 pasi pentru eliberarea de obisnuinte, atasamente sau dependente”.

“Formula celor 10 pasi”, creata de Andrea Filip, contine, printre altele:

  • constientizarea si acceptarea situatiei cu toate sentimentele si consecintele care vin odata cu ea,
  • setarea intentiei de eliberare,
  • curatarea elementelor care au creat-o si o mentin,
  • stergerea unor tipare si amprente din memorie,
  • eliberarea emotionala,
  • vindecarea relatiilor
  • integrarea rezultatelor obtinute

Alaturi de initierea in “Formula celor 10 pasi”, Andrea Filip propune si sesiuni practice de eliberare prin lucrul efectiv sub forma de procese de sondare a subconstientului, comtemplare si meditatii ghidate celor care participa, intre 15 si 19 februarie sau in sesiunea din mai, la cursul sau online “Regaseste-ti libertatea, formula celor 10 pasi pentru eliberarea de obisnuinte, atasamente sau dependente”.

Interventii si terapii

riduri

Toxina botulinică. De ce este botoxul un remediu eficient împotriva îmbătrânirii, cum se injectează și ce riscuri poate avea tratamentul?

Știm că perioada izolării a fost greoaie, pentru multe din doamnele și domnișoarele care nu au reușit să mai apeleze [...]

Familie

tineri

Educația sexuală: plasa de siguranță a adolescentului

Informarea corectă și temeinică a adolescenților asupra sexualității îi echipează corespunzător pentru o viață sănătoasă și sigură în ce privește [...]

Alimente

fast food

Ce să nu comanzi niciodată la fast-food

Produsele fast-food sunt în topul preferințelor culinare chiar și la mulți de la lansarea lor pe piață. Chiar dacă au [...]