Implant dentar într-o singură zi și vizită la stomatolog. Poți înlocui imediat un dinte fără durere

stomatologie
Photo by Anna Shvets from Pexels

Ai pierdut un dinte sau, si mai neplacut, ai ramas fara un dinte din zona estetica si esti ingrijorat ca va trebui sa eviti contactul cu alti oameni pana cand vei putea vorbi sau zambi din nou? Vestea excelenta este ca in epoca moderna exista tehnica de stomatologie avansata One Day Implant prin care iti rezolvi totul intr-o singura zi.

“One day implant este o tehnica digitala indicata pentru a inlocui rapid, sigur si controlabil unul sau mai multi dinti pierduti. Functioneaza foarte bine pentru dintii din zona estetica, respectiv dintii care se vad atunci cand zambim. Pacientul beneficiaza de inserarea unui implant sau a mai multor implanturi intr-o singura zi, montarea bonturilor protetice si fixarea unei lucrari provizorii.”, explica Dr. Mihnea Nica, competenta implantologie, Clinica 32.

Dr. Mihnea Nica: ”Este important ca un dinte pierdut sa fie inlocuit in cel mai scurt timp pentru a se evita viitoare complicatii”

Dr. Mihnea Nica

Timpul este foarte pretios atunci cand vorbim de inlocuirea unui dinte pierdut. “Avem mai multe aspecte pe care trebuie sa le explicam pacientului pentru ca acesta sa aleaga cea mai buna solutie. Este important ca un dinte pierdut sa fie inlocuit in cel mai scurt timp pentru a se evita viitoare complicatii care produc si costuri mai mari: pierderea ofertei osoase, migrarea celorlati dinti si nu numai. De asemenea, pacientul poate avea reticienta de a veni repede la stomatolog din cauza fricii. In stomatologia digitala controlul durerii este de 100%”, adauga Dr. Mihnea Nica.

One day implant este o manopera ce se adreseaza tuturor pacientilor care au pierdut unul sau mai multi dinti. Pentru ca aceasta manopera sa se poata realiza este nevoie de  investigatii 3D cu ajutorul computerului tomograf, laborator dentar digital si materie prima superioara. Un avantaj il constituie ghidul digital ce garanteaza inserarea exacta.  Manopera poate fi asociata cu o alta tehnica avansata: Implant dentar fara taieturi.

Dr. Mihnea Nica face parte din echipa Clinica 32 si are o experienta de aproape 10 ani in realizarea de manopere stomatologice digitale. Dr. Nica ofera pacientilor tratamente stomatologice digitale avansate precum All on 4 & All on 6, implant dentar fara taieturi sau One day Implant. Este permanent conectat la informatia de ultima ora si, astfel, gaseste o solutie eficienta pentru fiecare pacient, indiferent de complexitatea diagnosticului.

Pentru mai multe detalii despre dr. Mihnea Nica puteti viziona materialele sale in singura emisiune stomatologica online: 

Travel

pașaport

Culorile pașapoartelor diferă în funcție de țara unde sunt emise. Cum se face alegerea

În funcție de țara de origine, pașaportul poate avea o copertă cu o culoare diferită față de cea a altor [...]

Lifestyle

mască

Sfaturi de îngrijire a pielii de sub masca de protecție

Dana Sota, expert în beauty, supranumită de cei din domeniu că fiind un “beauty guru”, oferă tipsuri de îngrijire a [...]

Noutati

ochi

(P) Ce suplimente alimentare te ajută să ții la distanță afecțiunile oculare

Ochii, cele mai importante dintre organele noastre de simt, au nevoie de o ingriire speciala. Cu atat mai mult cu [...]