Cătina, mierea, ghimbirul și lămâia sunt recunoscute toate pentru proprietățile pe care le au, pentru beneficiile pe care le aduc organismului, dar și pentru faptul că vitaminele, mineralele și antioxidanții din ele ajută organismul să stea departe de virusurile din sezonul rece.
Beneficiile cătinei:
Beneficiile mierii de albine
Beneficiile ghimbirului
Beneficiile lămâii
Ingrediente:
Mod de preparare:
Boabele de cătină se zdrobesc cu ajutorul unei furculițe și se strecoară mai apoi prin sită, dar dacă vrei și o variantă mai simplă, poți pur și simplu să le mixezi în blender. Mai apoi trebuie să adaugi mierea, ghimbirul dat pe răzătoare și sucul de lămâie și să le amesteci bine până se omogenizează.
Siropul obținut îl poți pune într-un recipient cu capac, iar mai apoi trebuie să-l depozitezi la frigider.
Mod de administrare:
Se ia câte o lingură de sirop de cătină cu o gură de apă, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, timp de 2 săptămâni.
Poți să faci acest lucru la schimbarea fiecărui anotimp, dar mai ales la începutul toamnei.