Tixel reprezintă este o terapie de ultimă generație, cea mai performantă în domeniul întineririi structurale. Folosește ablația fracționată, depășind în performanță laserul fracționat.
Tixel este ultima inovație pentru întinerirea pielii, cea mai nouă performanță și elitistă tehnologie de rejuvenare a pielii, are aceeași eficiență cu laserul fracționat CO2 dar cu multe avantaje, este folosit de către medici dermatologi și esteticieni, tratează riduri profunde, acnee, cicatrici.
“Tixel acționează pentru riduri profunde, dar și cele de expresie, pentru acnee, cea avansată, papulo-pustuloasă, exces de sebum și piele sensibilă, rozacee, pete pigmentare, tratament melasmă.
Primele semne de îmbunătățire a aspectului general al pielii se constată după prima săptămână de la efectuarea tratamentului, deoarece se îndepărtează stratul superficial al pielii, iar tenul capătă un aspect mai luminos.
În următoarele săptămâni, au loc modifările ce țin de componentele dermului, prin creșterea activității celulelor ce conferă suport și structură pielii, ceea ce se concretizează într-un efect de tonifiere, redensificare și împrospătare a pielii.
După obținerea rezultatului dorit, tratametul poate fi repetat după câteva luni, pentru a întreține aspectul tânar al pielii”, explică Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.
NU există riscul de sângerare sau hiperpigmentare post inflamatorie! (cum, din păcate, se poate întâmpla cu celelate terapii fracționate). Condiția este doar ca pacientul să lase vindecarea să aibă loc într-un proces fiziologic și să nu îndepărteze cu forța crustele apărute pe piele.
“Tixel transferă exclusiv energie termică pielii (doar căldură, nici un fel de radiație) foarte sigur și rapid, fără durere. Bazat pe ablație termomecanică.
Energia este emisă printr-o matrice de piramide încălzite la o temperatură ridicată ( ~400C°).
Pinii sunt introduși la o adâncime și cu o viteză bine stabilită. Energia termică este apoi transmisă pielii, după un contact rapid de câteva milisecunde.
Apa este evaporată instantaneu, rezultând formarea unor microcratere, pe zona tratată”, mai spune Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.
Mai multe detalii și informații găsiți pe: