(P) Ai rămas fără dinți? Nu ești blestemat să porți proteză pentru restul vieții. Există soluții!

Clinica 32

Boala parodontală, fumatul, accidentele, igiena defectuoasă sunt unele dintre cauzele care, din păcate, conduc la pierderea dinților. Fără dinți, nu doar că se schimbă calitatea vieții, dar tot organismul riscă să se îmbolnăvească și de alte boli din cauza dificultății de alimentare, plus depresia care bate la ușă și modificarea vieții sociale. Soluții există, și sunt garantate 100%.

“Oferim soluții pacienților care până nu demult erau condamnați să poarte proteză dentară. Acum manoperele avansate de tip all on 4 și all on 6 garantează dantură fixă pentru pacient. Parte din viziunea Clinica 32 este tratarea celor care ne trec pragul cu cele mai noi și eficiente manopere. Ce înseamnă acest lucru? Dacă vei merge în America sau în Occident, vei beneficia de aceleași tratamente, materie primă premium, tehnologie digitală și protocoale profesionale fără nicio deosebire, în afară de preț. În România, prețurile sunt mult mai bune”, a declarat dr. Razvan Boberis, CEO Clinica 32.

Trebuie să știi că o astfel de manoperă complexă implică abordare multidisciplinară, tehnologie digitală precum investigații 3D, scanare și/sau amprentare digitală, tehnologia CEREC, imprimante 3D și nu numai.

Totul este fără durere și cu drumuri puține la stomatolog. “All on 4 sau all on 6 înseamnă o manoperă modernă avansată pe care noi o realizăm cu ajutorul tehnologiei digitale. Pacienții care și-au pierdut chiar și toți dinții, adică sunt edentați complet, primesc o lucrare fixată în 4 (All on 4) sau în 6 (All on 6) implanturi dentare, iar rezultatul final este o dantură fixă”, explică dr. Valentin Popescu, Clinica 32.

Tehnica All on 4 / All on 6 este o manoperă stomatologică complexă ce se regăsește și sub denumirile Total fix sau Restaurare totală.

Etapele de tratament All on 4 & All on 6

  • Sub acoperișul Clinicilor 32, realizăm lucrările de tip all on 4 total digital prin preluarea unor imagini 3D cu ajutorul CBCT printr-o scanare 3D, pe care le suprapunem cu o imagine video preluată cu scanerul intra oral.
  • Pe acest „pacient virtual” începem proiectarea unei lucrări virtuale pe care o vom adapta în mușcătură și în raport cu dinții arcadei opuse, formă, mărime și culoare. Aspectele estetice se vor decide în funcție de dorințele pacientului și în acest pas putem veni în întâmpinarea pacientului datorită tehnologiei existente prin care previzionăm și controlăm rezultatul final.
  • Odată obținut acest rezultat se printează la o imprimanta 3D și se montează pacientului în ziua intervenției în care se pun și implanturile, pacientul plecând astfel cu zâmbetul pe buze, fără multe vizite la stomatolog și fără multe intervenții.
  • Pe același pacient virtual vom proiecta și pozițile implanturilor pentru susținerea viitoarei lucrări, astfel încât să nu lezăm nici spațiile anatomice învecinate, sinus maxilar, nerv mentonier, o dată fixate pozițiile implanturilor va trebui să facem transferul lor în gura pacientului și aceasta se face cu ajutorul unui ghid de montare printat la o imprimantă 3D.
  • Cu ajutorul ghidului avem exact locurile în care se vor monta implanturile, iar intervenția chirurgicală va fi una minim invazivă cu ajutorul trusei speciale pentru montarea implanturilor fără tăieturi, aceasta însemnând că implanturile pătrund în os direct prin gingie, iar la locul inserării se va monta un bont de vindecare sau bontul pentru susținerea lucrărilor provizorii. După o perioadă optimă de vindecare de trei sau patru luni,  timp în care s-a realizat integrarea urmează amprentarea digitală și lucrarea finală.        

Indicații pentru pacient

Pacientul trebuie să aibă grijă cu alimentația și cu igiena pe perioada de osteointegrare a implanturilor, adică în primele 3-4 luni de la inserare. În această perioadă, alimentele nu trebuie să fie de consistență dură și foarte dură, și să nu permită acumularea de placă bacteriană pe sub lucrarea provizorie utilizând dușuri bucale sau ața dentară specială lucrărilor.

Modul în care echipa Clinica 32 practică medicina dentară înseamnă:

·       Tratamente stomatologice digitale;

·       Tratamente cu abordare multidisciplinară;

·       FĂRĂ DURERE;

·       Manopere non invazive sau minim invazive;

·       Timp redus de tratament;

·       Vindecare accelerată;

·       Doctori specializați în workshop-uri, cursuri și congrese internaționale, inclusiv la New York Univeristy;

·       Materie prima de calitate;

·       Tehnologie și tehnică de ultimă oră sub același acoperiș;

·       GARANTIA CALITĂȚII.

Accesează canalul de Youtube Clinica 32 pentru a găsi video-uri informative și educative oferite gratis tuturor românilor.

Sanatate

aspirina

Lucruri uimitoare pe care sigur nu le știi despre aspirină

Aspirina este unul dintre cele mai utilizate medicamente, dar nu, ea nu este bună numai pentru a evita durerile de [...]

Sanatate

Ziua Mondiala AVC

29 octombrie, Ziua Mondiala a Accidentului Vascular Cerebral

In 2020, in primele 9 luni ale anului, 27 000 de pacienti cu AVC au fostinternati in spitalele din Romania, [...]

Afectiuni

Dr. Marina Dumitras

Hernia ombilicală. De ce apare, ce complicații poate avea și cum se tratează.

Hernia ombilicală reprezintă o exteriorizare a epiploonului intraabdominal (grasimea care acoperă organele sau a unui segment de intestin subțire și [...]