Intoleranta alimentara este o stare patologica subdiagnosticata si foarte des intalnita atat in randul adultilor, cat si al copiilor.
Intoleranta alimentara poate rezulta din reactia corpului tau la anumite alimente. Adesea, alimentele pe care le includem in mod regulat in dieta noastra sau alimentele pe care le poftim pot fi cele care ne provoaca o problema.
Simona Rotaru, biolog: “Cercetarile au demonstrat ca intolerantele alimentare pot fi legate de anticorpii IgG produsi atunci cand aceste alimente „problema” sunt mancate. In mod normal, acesti anticorpi nu au efecte negative asupra corpului, dar daca sistemul imunitar sau digestiv nu functioneaza optim, prezenta lor poate provoca o gama larga de simptome neplacute.”
Intreaba-te daca ai oricare din urmatoarele simptome cronice neplacute:
Simona Rotaru, biolog: “Vorbeste cu medicul sau nutritionistul tau despre efectuarea unui test Food Detective. Multe persoane au avut o imbunatatire a simptomelor si a starii de sanatate dupa ce si-au schimbat dieta pe baza rezultatelor testului Food Detective.”
Reduci simptomele rapid. Simptomele pot persista cateva zile sau mai mult, ceea ce face dificila identificarea alimentelor cu care se lupta corpul tau. Testarea ajuta la identificarea acestor alimente „problema” prin detectarea anticorpilor IgG din sangele tau. Folosind aceste rezultate ca ghid, tu si specialistul tau in domeniul sanatatii, veti putea ajusta si planifica noua ta dieta. Detectivul de alimente care pot provoca intolerante alimentare, este un test point-of-care pentru anticorpi IgG, care poate fi asociat cu intoleranta alimentara. Da rezultate rapide care iti permit sa preiei controlul asupra sanatatii tale.
Alimente testate:
Simona Rotaru, biolog: “Nutritionistul tau va colabora cu tine pentru a crea o dieta care sa iti elimine problemele alimentare, iti va oferi alternative sanatoase si indrumari cu privire la modul de reintroducere a alimentelor. In mod obisnuit, o dieta personalizata trebuie urmata timp de aproximativ 3 luni pentru a permite simptomelor sa scada si pentru a oferi organismului timp de refacere.”