Ce fel de om ești în funcție de poziția de somn

somn
Photo by Dieter Robbins for Pixabay

Ție cum îți place să dormi? Pe spate, pe burtă, cu mâinile pe lângă tine? Se pare că oamenii sunt din ce în ce mai preocupați să înteleagă cât mai multe despre comportamentul uman, iar acest lucru nu a făcut decât să atragă atenția specialiștilor.

7% dintre oameni adoră să doarmă pe burtă cu mâinile îndoite de o parte și de alta a pernei sau chiar cu ea în brațe

Oamenii de știință au ajuns să analizeze și pozițiile de somn preferate ale oamenilor pentru a înțelege cât mai multe despre personalitățile lor. Vezi în continuare care sunt explicațiile:

Dacă îți place să dormi pe spate, cu brațele pe lângă tine se pare că ești o persoană tăcută, timidă și supusă celor de lângă tine. Ești un om liniștit, care își vede de treaba lui, nu îi place să se facă remarcat, dar ai pretenția ca indiferent de situație tu să fii cel mai bun. Specialiștii consideră că această poziție nu trebuie adoptată de nimeni pentru că nu oferă un somn odihnitor.

Aproximativ 7% dintre oameni adoră să doarmă pe burtă cu mâinile îndoite de o parte și de alta a pernei sau chiar cu ea în brațe. Și tu o faci? Atunci trebuie să-ți mărturisim că despre astfel de oameni se spune că sunt firi orgoliose, nu acceptă critica și sunt destul de încăpățânați. În același timp sunt oameni care nu se dau bătuți prea ușor, toate acțiunile lor se încheie cu succes și sunt extrem de meticuloși în ceea ce fac. Femeile care adoptă această poziție în timpul somnului se pare că sunt destul de geloase și le place să domine.

Dacă poziția ta preferată în timpul somului este pe o parte atunci trebuie să știi că ești o persoană care se preocupă constant de situația banilor. Studiile spun că cei care dorm pe stânga sunt de obicei neliniștiți, iar cei care dorm pe dreapta sunt puternici și autoritari.

Dormi pe o parte, ghemuit, în poziția „fetus”? Atunci trebuie să știi despre tine că ești o fire destul de sensibilă, dar în același timp o persoană dură. Ai mereu de nevoie de siguranță, iar atunci când faci ceva ești extrem de meticulos.

Dacă preferi să te odihnești pe o parte, cu picioarele întinse și cu ambele mâini pe lângă corp atunci ești o fire sociabilă, prietenoasă, dar în același timp ești perceput de cei din jur drept o persoană naivă.

Acestea sunt numai câteva poziții de somn care au fost analizate. Dacă vrei să știi cât mai multe despre oameni trebuie să fii mereu atent la atitudinea pe care o au, la gesturi, la poziția corpului în anumite situații, de obicei vei afla mult mai multe despre ei chiar înainte să ajungeți la conversație. În aceste cazuri, gesturile sunt mai presus de cuvinte.

Sanatate

cancer la sân

Minutele care pot face diferența. Caravană naţională de ecografii mamare gratuite continuă

Începând cu 31 iulie, femeile sunt îndemnate să spună Cancel Cancer şi pot beneficia de o consultaţie medicală gratuită în [...]

Sanatate

dietă

Dieta militară: ce ai voie să mănânci pentru a slăbi 5 kg în 7 zile

Vrei să slăbești rapid pentru un eveniment sau vrei neapărat să scapi de câteva kilograme pentru a arăta mai bine [...]

Lifestyle

călcâie

De ce se crapă călcâiele. Cum să eviți această problemă

Pielea de pe talpă se crapă ușor din cauza faptului că nu are nicio glandă care să secrete uleiuri să [...]