Cea mai puternică metodă de a scăpa de celulită: masajul cu bambus

Masajul este una dintre terapiile care dau cele mai bune rezultate în cazurile de celulită. Dan Bujor, maseur, ne vorbește astăzi despre o tehnică nouă de masaj cu bambus.

Metoda unică, la patru mâini, presupune doi specialiști în masaj care fac masaj cu bambus, simultan. Rolul este de modelare corporală, realizându-se un masaj mult mai intens decât cel simplu. Masajul cu bambus fiind eficient datorită faptului că ajută la eliminarea excesului de apă din organism, atât la femei cât și la…bărbați. 

Dan Bujor

„Masajul la dublu ajută la drenajul limfatic instrumental, eliminând toxinele din corp, într-un timp record, rezultatele fiind vizibile chiar de la prima ședință, pentru că este mai puternic și mai benefic, față de cel obișnuit, anticelulitic. Am aplicat propria abordare în masajul cu bambus, ducând tehnica de la masaj de relaxare la modelare corporală profundă, eficientă și, mai ales, naturală. De atunci și până acum, am făcut peste 7.000 de masaje”, spune Dan Bujor.

Masajul de modelare cu bambus presupune un control mult mai mare asupra tehnicii și permite personalizarea în funcție de fiecare caz particular.

Dan Bujor: ”Acest tip de masaj este foarte eficient și la persoanele care au varice și ajută la estomparea lor”

„Folosesc mai multe tipuri de bețe din bambus, de diferite dimensiuni, în funcție de problemele și deficiențele cauzate de celulită. O ședință de masaj durează 50 de minute, iar clienta poate efectua între 1 și 3 ședințe pe săptămână. Acest tip de masaj este foarte eficient și la persoanele care au varice și ajută la estomparea lor. Făcut la dublu, rezultatele sunt din prima ședință”, mai precizează specialistul. Interesant este faptul că și gravidele pot efectua acest tip de masaj, însă până în luna a 6 – 7-a de sarcină. Este chiar indicat, mai ales că, în perioada sarcinii, femeile acumulează apă în corp, iar prin masajul efectuat cu mare atenție ele scapă de această problemă. 

Citește și: Toxina botulinică. De ce este botoxul un remediu eficient împotriva îmbătrânirii, cum se injectează și ce riscuri poate avea tratamentul?

Sanatate

portocale

Vrei să îți întărești sistemul imunitar? Cum poți preveni infecția cu noul coronavirus

Numărul infectărilor cu noul tip de virus crește de la o zi la alta, este o creștere alarmantă care nu [...]

Sanatate

acnee

Acneea de pe față îți poate arăta ce probleme de sănătate ai

Medicina tradițională chineză spune că fiecare zonă a feței corespunde unui organ al corpului. În acest fel, pare destul de [...]

Familie

bebeluș

Nume de copii interzise. De ce nu sunt permise în anumite țări

Guverne din întreaga lume au aprobat de-a lungul timpului legi care să îi restricționeze pe părinți atunci când își aleg [...]