Cea mai puternică metodă de a scăpa de celulită: masajul cu bambus

Masajul este una dintre terapiile care dau cele mai bune rezultate în cazurile de celulită. Dan Bujor, maseur, ne vorbește astăzi despre o tehnică nouă de masaj cu bambus.

Metoda unică, la patru mâini, presupune doi specialiști în masaj care fac masaj cu bambus, simultan. Rolul este de modelare corporală, realizându-se un masaj mult mai intens decât cel simplu. Masajul cu bambus fiind eficient datorită faptului că ajută la eliminarea excesului de apă din organism, atât la femei cât și la…bărbați. 

Dan Bujor

„Masajul la dublu ajută la drenajul limfatic instrumental, eliminând toxinele din corp, într-un timp record, rezultatele fiind vizibile chiar de la prima ședință, pentru că este mai puternic și mai benefic, față de cel obișnuit, anticelulitic. Am aplicat propria abordare în masajul cu bambus, ducând tehnica de la masaj de relaxare la modelare corporală profundă, eficientă și, mai ales, naturală. De atunci și până acum, am făcut peste 7.000 de masaje”, spune Dan Bujor.

Masajul de modelare cu bambus presupune un control mult mai mare asupra tehnicii și permite personalizarea în funcție de fiecare caz particular.

Dan Bujor: ”Acest tip de masaj este foarte eficient și la persoanele care au varice și ajută la estomparea lor”

„Folosesc mai multe tipuri de bețe din bambus, de diferite dimensiuni, în funcție de problemele și deficiențele cauzate de celulită. O ședință de masaj durează 50 de minute, iar clienta poate efectua între 1 și 3 ședințe pe săptămână. Acest tip de masaj este foarte eficient și la persoanele care au varice și ajută la estomparea lor. Făcut la dublu, rezultatele sunt din prima ședință”, mai precizează specialistul. Interesant este faptul că și gravidele pot efectua acest tip de masaj, însă până în luna a 6 – 7-a de sarcină. Este chiar indicat, mai ales că, în perioada sarcinii, femeile acumulează apă în corp, iar prin masajul efectuat cu mare atenție ele scapă de această problemă. 

Citește și: Toxina botulinică. De ce este botoxul un remediu eficient împotriva îmbătrânirii, cum se injectează și ce riscuri poate avea tratamentul?

Sanatate

sport

Dr. Ion Bogdan Codorean: ”Fără atenție, banalele genuflexiuni, fandări sau sărituri de coarda pot duce la rupturi de menisc!”

Dr. Ion Bogdan Codorean, medic ortoped, specializat în traumatologie sportivă, avertizează că în urma practicării sportului la domiciliu pot apărea [...]

Sanatate

lift

Greșeli pe care le faci zi de zi și care te fac vulnerabil în fața virusurilor

Întreaga lume este într-o situație ce părea greu de imaginat acum câteva luni. Sănătatea oamenilor este amenințată la fiecare pas [...]

Noutati

metrou paris stickere distantare sociala

VIDEO. Cum se asigură distanțarea socială în metroul parizian? Ce idee au avut francezii

O întreagă planetă se întreabă cum va arăta viața noastră după ce ne vom relua ritmul nostru normal? Cum vom [...]