(P) Cum alegi inelul de logodnă în 5 pași?

inel de logodna

Dacă te-ai hotărât să faci pasul următor și să te așezi la casa ta, e timpul să te gândești și la inelul de logodnă. Fie că sunteți de puțin timp împreună, fie că vă leagă deja o poveste de ani de zile, această bijuterie va rămâne pentru mult timp simbolul dragostei voastre. Iată 5 pași pe care ar trebui să-I urmezi atunci când alegi inelul de logodnă.

ALEGE MODELUL

Poate că atunci vrei să alegi inelul de logodnă pentru iubita ta, ar fi inspirat să nu o faci singur. Vorbește cu un prieten sau cu prietena ei cea mai bună. Cu siguranță, sfaturile din exterior te-ar putea ajuta să iei decizia mai ușor. În momentul în care te gândești – ”oare ce i-ar plăcea?”, încearcă să iei în calcul gusturile ei actuale în materie de bijuterii. Dacă e genul vintage, uită-te după modele Art Deco, dacă e mai tradițională, poate că ar fi o variantă să-I alegi un model clasic, poate un solitaire. Dacă nici asta nu te ajută, caută repere pe Pinterest / Instagram cu modelele care-ți plac, cu sigurantă vei găsi acolo surse de inspirație.

FORMA PIETREI

Când alegi inelul ia în calcul și ce formă ar trebui să aibă piatra acestuia. Dacă vrei ca iubita ta să atraga toate privirile, atunci diamantul ar trebui să fie piesa de rezistentă, iar forma și tăietura trebuie să fie impecabile. Dacă are degetele lungi și subțiri, alege un diamant tăiat oval sau marquise. De asemenea, când începi căutarea va trebui să decizi dacă vrei să aibă o singură piatră sau mai multe.

CALITATEA

Poate cea mai dificilă alegere va fi cea referitoare la calitatea diamantului. Iar acest subiect nu se va rezuma doar la felul în care arată, dimensiune sau strălucire, ci se va reflecta automat și în bugetul pe care ești dispus să-l aloci pentru această bijuterie. Ca un ghid general, încearcă să rămâi totuși pe o bijuterie cu o piatră de calitate excelentă, de la tăietură, claritate, până la culoare și dimensiune. Știi foarte bine că această bijuterie va rămâne toată viața pe mâna partenerei tale, iar asta ar trebui să-ți facă decizia mai ușoară.

inel de logodna

ALEGEREA METALULUI

Multă lume se întreabă atunci când alege un inel de logodnă dacă să fie din aur alb, galben, roz sau din platină. Fiind o diferență de costuri, noi credem că alegerea metalului poate fi una rațională și să se încadreze în ceea ce ți-ai stabilit de la început ca buget. Mulți bărbați aleg să cumpere o bijuterie cu un diamant mai mare sau de o calitate mai bună decât să aleagă un metal mai scump. Ceea ce s-ar putea să o impresioneze mai tare. 🙂

BUGETUL

Sigur, am mai menționat bugetul în pașii pentru alegerea inelului de logodnă perfect pentru iubita ta, dar credem că e un criteriu extrem de important. Dacă vrei ca inelul să fie o surpriză și l-ai ales singur, ia în calcul o sumă maximă cu care ești în confort. Dacă crezi că și iubita ta ar trebui să fie implicată în acest subiect atunci discută cu ea, stabiliți amândoi o sumă pe care vreți să o alocați acestei bijuterii. Există o mulțime de variante în acest moment pe piață și cu siguranță veți putea găsi împreună cea mai bună variantă.

Despre SAVICKI

SAVICKI este un brand de bijuterii, care crează piese unice de 43 de ani. SAVICKI combină meșteșugul frumos cu lucrările de artă, ceea ce garantează că bijuteriile lor sunt atemporale. Echipa SAVICKI este formată din cei mai buni profesioniști în domeniu, care pe lângă experiența perfectă vin cu un gust și un stil suprateran. Prin bijuteriile create, SAVICKI participă la momentele magice și unice din viața tuturor – logodne, nunți, prima Sf. Împărtășanie.

Psihologie

depresie

5 factori de risc care pot cauza depresia

Depresia este clasificată ca o tulburare de dispoziție/ stare. Cei care sunt deprimați au sentimente profunde de tristețe, pe lângă [...]

Detox

detoxifiere

Mituri despre detoxifiere în care nu trebuie să mai crezi

Curele de detoxifiere sunt la modă, oferă promisiuni care mai de care mai importante, cu rezultate rapide asupra trupului, dar [...]

Alimente

lactate

Beneficiile calciului pentru organism

Alimentele care contin calciu ar trebui sa faca parte din meniul zilnic al tuturor. Adultii, dar mai ales copiii, trebuie [...]