5 filme de Crăciun pe care să le vezi iarna aceasta pe Netflix

Mos Craciun in misiune. Netflix

Crăciunul este perioada din an în care stăm mai mult în casă, ne petrecem mai mult timp cu cei dragi, poate în fața televizorului sau vizionând un film bun. Îți lăsăm aici o selecție de 5 filme pe care trebuie să le vezi neapărat iarna aceasta.

Dacă ai ratat seria Home Alone de la PRO TV, care în fiecare an ne introduce în spiritul Crăciunului, iată ce poți vedea oricând pe Netflix în materie de filme despre cea mai frumoasă sărbătoare din an

Iubiți de sărbători

Sloane și Jackson urăsc sărbătorile. De fiecare dată, la aceste ocazii, se văd obligați să se conformeze așteptărilor celor din jur. Cu ocazia unui Crăciun jalnic, cei doi se întâlnesc și fac un pact: să fie o pereche la toate sărbătorile din an. Împărtășind o aversiune față de sărbători și asigurându-se că niciunul nu-l place pe celălalt, devin o pereche, ceea ce duce la o mulțime de situații amuzante. La finalul unui an cu sărbători absurde, cei doi realizează că ambii detestă ceva ce s-ar putea de fapt să iubească. Filmul îi are în rolurile principale pe Emma Roberts și Luke Bracey

Operațiunea Crăciun fericit

Erica este o asistentă a unui congresman și are sarcina de a investiga o bază a Forțelor Aeriene Americane din Guam, cu intenția de a găsi un motiv întemeiat care să recomande închiderea acesteia. Andrew e căpitanul Forțelor Aeriene și e ales să o convingă că baza ar trebui să rămână deschisă. Anual, baza are o tradiție de a transporta mărfuri pentru Crăciun cetățenilor din Guan. Povestea celor doi prinde contur atunci când Andrew îi demonstrează acesteia că tradiția merită să fie dusă mai departe.

Cum a furat Grinch Crăciunul

Grinch este o creatură care intenționează să fure bucuria generată de Crăciun pentru locuitorii din Whoville. Grinch s-a născut în acel oraș cu ani în urmă, dar a fost evitat din cauza felului înfricoșător în care arată, dar și din cauza dragostei lui neîmpărtășită pentru Martha. În cele din urmă, creatura se decide că a superit suficient din cauza acestei ”fericiri” a Crăciunului și cu ajutorul câinelui său, Max, vrea să fure această săbătoare locuitorilor din Whoville. Grinch va fura cadourile, decorațiunile, pomii de Crăciun și orice altceva este folosit pentru această sărbătoare. În rolul lui Grinch este actorul Jim Carrey.

Moș Crăciun în misiune

Moș Crăciun intră în aventura vieții lui. Aproape de cea mai importantă sărbătoare a anului, spiridușii lui se îmbolnăvesc. Și ca să găsească o soluție pentru a reuși să-și ducă la bun sfârșit misiunea și să le ducă celor mici cadouri, Moșu’ merge pe pământ pentru a găsi un leac. Odată ajuns acolo, e nevoit să-și găsească aliați care să-l ajute să salveze magia Crăciunului.

Christmas made to order

Când un arhitect se găsește în situația de a-și găzdui familia de Crăciun, apelează la ajutorul unui ”coordonator de sărbători”. Expertul lui în Crăciun îi va aduce familia împreună, dar niciunul dintre cei doi nu se așteaptă ca această sărbătoare să-i apropie foarte mult.

Afectiuni

masca

Tot ce trebuie să știi despre noul coronavirus

Teama în rândul oamenilor este din ce în ce mai mare de când Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat [...]

Dieta si nutritie

food

5 alimente pe care trebuie sa le introduci în mesele tale după 40 de ani

Pe măsură ce îmbătrânim, organele noastre vitale încep să piardă o parte din funcții. Și astfel, pe măsură ce îmbătrânim, [...]

Sanatate

COVID

Ce trebuie să faci dacă ai fost testat pozitiv pentru covid-19 sau bănuiești că te-ai infectat

Este vară, este cald, toți oamenii vor să iasă afară, să se plimbe. să se relaxeze, să maergă în vacanță, [...]