Scenele de sex din filme, abandonate sau rescrise

filme
Imagine via Youtube

Anul acesta se pare că lucrurile obișnuite din viața de zi cu zi vor deveni amintire și acest lucru se întâmplă din cauza riscului crescut de îmbolnăvire cu noul tip de coronavirus care a dat lumea peste cap.

Toate domeniile au fost afectate, inclusiv industria filmelor. De teama îmbolnăvirii cu Covid-19, la Hollywood se vor lua măsuri fără precedent.

În luna martie toate producțiile și-au încetat activitatea, iar acum că măsurile impuse de autorități cu privire la răspândirea virusului s-au mai relaxat, Hollywood-ul se pregătește să se redeschidă. Un lucru este sigur, pandemia nu a trecut, iar măsurile de distanțare socială sunt încă valabile, deci filmarea scenelor de sex din producții reprezintă o problemă.

Una dintre soluțiile care se află în discuție este ca actorii să nu mai participe deloc la filmarea scenelor, iar acestea să se realizeze pe calculator.

Cei mai importanți oameni din industria filmului au realizat un document de 22 de pagini în care prezintă felul în care ar putea fi abordate scenele intime în această perioadă. Pentru ca toată lumea să fie în siguranță se pare că scenele cu contact apropiat ar trebui rescrise sau abandonate, iar cei de care este neapărată nevoie pe platourile de filmare trebuie să poarte fără excepții măști și viziere.

Sanatate

virus

Raed Arafat, cum se transmite virusul în comunitate, pe înțelesul tuturor

Raed Arafat a publicat pe contul personal de Facebook un filmuleț în care se explică cum se transmite virusul în [...]

Sarcina & bebe

bebeluș

Are numai 11 luni, dar cucerește internetul. El este cel mai tânăr influencer de pe Instagram

Are doar 1 an, dar Sean Heilimo este bebelușul care a luat cu asalt internetul în ultimele luni. S-a născut [...]

Travel

valea zanelor

Valea Zânelor, locul de la poalele Munților Făgăraș pe care trebuie să-l vizitezi în 2021

Un loc minunat de vizitat în România sa află în județul Sibiu, mai exact în comuna Porumbacu de Sus. Acolo [...]