Scenele de sex din filme, abandonate sau rescrise

filme
Imagine via Youtube

Anul acesta se pare că lucrurile obișnuite din viața de zi cu zi vor deveni amintire și acest lucru se întâmplă din cauza riscului crescut de îmbolnăvire cu noul tip de coronavirus care a dat lumea peste cap.

Toate domeniile au fost afectate, inclusiv industria filmelor. De teama îmbolnăvirii cu Covid-19, la Hollywood se vor lua măsuri fără precedent.

În luna martie toate producțiile și-au încetat activitatea, iar acum că măsurile impuse de autorități cu privire la răspândirea virusului s-au mai relaxat, Hollywood-ul se pregătește să se redeschidă. Un lucru este sigur, pandemia nu a trecut, iar măsurile de distanțare socială sunt încă valabile, deci filmarea scenelor de sex din producții reprezintă o problemă.

Una dintre soluțiile care se află în discuție este ca actorii să nu mai participe deloc la filmarea scenelor, iar acestea să se realizeze pe calculator.

Cei mai importanți oameni din industria filmului au realizat un document de 22 de pagini în care prezintă felul în care ar putea fi abordate scenele intime în această perioadă. Pentru ca toată lumea să fie în siguranță se pare că scenele cu contact apropiat ar trebui rescrise sau abandonate, iar cei de care este neapărată nevoie pe platourile de filmare trebuie să poarte fără excepții măști și viziere.

Nutritie si sport

apă

Te-ai gândit vreodată să renunți la apa îmbuteliată? Iată care ar fi argumentele, dar și alternativele

Apa este un element cheie pentru ca organismul uman să funcționeze corect. Funcționarea corectă a organismului depinde de apa pe [...]

Alimente

congelate

Alimente pe care este indicat să le cumperi congelate și nu proaspete

Chiar dacă poate părea ciudată această recomandare venită din partea specialiștilor, explicația este una cât se poate de logică. Nu [...]

Alimente

balonare

5 plante care previn și țin la distanță indigestia

Durerile abdominale și durerile de dinți sunt poate cele mai des întâlnite probleme ale oamenilor, alături desigur de durerile de [...]