Scenele de sex din filme, abandonate sau rescrise

filme
Imagine via Youtube

Anul acesta se pare că lucrurile obișnuite din viața de zi cu zi vor deveni amintire și acest lucru se întâmplă din cauza riscului crescut de îmbolnăvire cu noul tip de coronavirus care a dat lumea peste cap.

Toate domeniile au fost afectate, inclusiv industria filmelor. De teama îmbolnăvirii cu Covid-19, la Hollywood se vor lua măsuri fără precedent.

În luna martie toate producțiile și-au încetat activitatea, iar acum că măsurile impuse de autorități cu privire la răspândirea virusului s-au mai relaxat, Hollywood-ul se pregătește să se redeschidă. Un lucru este sigur, pandemia nu a trecut, iar măsurile de distanțare socială sunt încă valabile, deci filmarea scenelor de sex din producții reprezintă o problemă.

Una dintre soluțiile care se află în discuție este ca actorii să nu mai participe deloc la filmarea scenelor, iar acestea să se realizeze pe calculator.

Cei mai importanți oameni din industria filmului au realizat un document de 22 de pagini în care prezintă felul în care ar putea fi abordate scenele intime în această perioadă. Pentru ca toată lumea să fie în siguranță se pare că scenele cu contact apropiat ar trebui rescrise sau abandonate, iar cei de care este neapărată nevoie pe platourile de filmare trebuie să poarte fără excepții măști și viziere.

Afectiuni

șold

Suferi de coxartroză? Află totul despre această afecțiune!

Coxartroza este o afecțiune cronică ce se manifestă prin degenerarea articulației șoldului. Te întrebi pe cine afectează? În special pe [...]

Sanatate

coronavirus

Jumătate din cazurile noi de Covid-19 sunt din cauza asimptomaticilor

Bolnavii asimptomatici sau cei care se află în faza presimptomatică sunt responsabili pentru mai bine de jumătate din numărul de [...]

Travel

Grecia

Cât costă și unde poți un test anti-COVID. Ai nevoie de rezultat la Vamă dacă vrei să-ți faci vacanța în Grecia

Tot mai mulți oameni își fac vacanța în Grecia în această vară, dar după ce numărul de infectări a crescut [...]