Și-a tratat pacienții în bikini, iar acum a creat o nouă modă. Cine este asistenta medicală care a luat internetul cu asalt

asistentă medicală
Imagine via mediafax.ro

Asistenta medicală din Rusia care a ales să își îngrijească pacienții infectați cu coronavirus într-un halat transparent a avut parte de multe critici și chiar de sancțiuni de la șefii săi, dar se pare că într-un final norocul este de parte sa.

Nadezdha Zuchova se numește tânăra de 23 de ani care a ajuns faimoasă după ce un pacient a postat o fotografie cu ea pe rețelele de socializare. Daily Mail scrie că în ciuda criticilor pe care le-a primit tânăra, o companie de lenjerie intimă i-a propus un contract ca model.

Anastastia Yakuşeva, directorul reţelei de magazine a expediat o scrisoare la adresa site-ului unde a apărut pentru prima data fotografia asistentei medicale, în care a vorbit despre oferta pe care o are pentru tânăra fotografia căreia a devenit virală şi a solicitat datele de contact.

Vrem ca asistenta medicală din Tula să devină model pentru brandul nostru de lenjerie intimă. Suntem gata să oferim câteva seturi de produse exclusive pentru ea. Pe viitor, am vrea să semnăm un contract de 1 an şi să fie modelul nostru„.

Singura condiție impusă de celebra companie este ca tânăra să renunțe la profesia de asistent medical și să devină model și reprezentant oficial al brandului, dar și să facă zilnic story pe Instagram.

Pe lângă faptul că asistenta medicală a fost încurajată pentru gestul său de internauţi din întreaga lume, şi guvernatorul regiunii Tula, Alexei Diumin, a contactat-o şi şi-a anunţat sprijinul, mulţumindu-i pentru activitatea ei, dar şi a tuturor medicilor: „Este o angajată bună, profesionistă. Oferă asistenţă medicală la un nivel destul de înalt„, a declarat Ana Savişeva, medicul şef al spitalului de boli infecţioase unde lucrează tânăra.

Nu de aceeaşi părere a fost şi Ministerul regional al Sănătăţii, care a atenţionat asistenta medicală că autorităţile nu tolerează asemenea atitudine. În cele din urmă, ea s-a ales doar cu o avertizare disciplinară.

Oamenii sunt în continuare de partea asistentei medicale, mai mult decât atât, în Rusia a apărut un nou trend, cel al costumelor de protecție transparente.În orașul Samara, rusoaicele și-au confecționat costume de protecție transparente și s-au fotografiat la plajă.

Alimente

semințe

Cojile de semințe și riscurile la care te expui dacă le mănânci

Semințele de floarea soarelui și cele de dovleac sunt printre cele mai apreciate gustări și de multe ori acestea sunt [...]

Sanatate

periuță de dinți

Unde este igienic să ținem periuța de dinți? Recomandările medicilor stomatologi

Există o mulțime de mituri legate de locurile în care este bine și în care nu e deloc recomandat să [...]

Travel

valea zanelor

Valea Zânelor, locul de la poalele Munților Făgăraș pe care trebuie să-l vizitezi în 2021

Un loc minunat de vizitat în România sa află în județul Sibiu, mai exact în comuna Porumbacu de Sus. Acolo [...]