Și-a tratat pacienții în bikini, iar acum a creat o nouă modă. Cine este asistenta medicală care a luat internetul cu asalt

asistentă medicală
Imagine via mediafax.ro

Asistenta medicală din Rusia care a ales să își îngrijească pacienții infectați cu coronavirus într-un halat transparent a avut parte de multe critici și chiar de sancțiuni de la șefii săi, dar se pare că într-un final norocul este de parte sa.

Nadezdha Zuchova se numește tânăra de 23 de ani care a ajuns faimoasă după ce un pacient a postat o fotografie cu ea pe rețelele de socializare. Daily Mail scrie că în ciuda criticilor pe care le-a primit tânăra, o companie de lenjerie intimă i-a propus un contract ca model.

Anastastia Yakuşeva, directorul reţelei de magazine a expediat o scrisoare la adresa site-ului unde a apărut pentru prima data fotografia asistentei medicale, în care a vorbit despre oferta pe care o are pentru tânăra fotografia căreia a devenit virală şi a solicitat datele de contact.

Vrem ca asistenta medicală din Tula să devină model pentru brandul nostru de lenjerie intimă. Suntem gata să oferim câteva seturi de produse exclusive pentru ea. Pe viitor, am vrea să semnăm un contract de 1 an şi să fie modelul nostru„.

Singura condiție impusă de celebra companie este ca tânăra să renunțe la profesia de asistent medical și să devină model și reprezentant oficial al brandului, dar și să facă zilnic story pe Instagram.

Pe lângă faptul că asistenta medicală a fost încurajată pentru gestul său de internauţi din întreaga lume, şi guvernatorul regiunii Tula, Alexei Diumin, a contactat-o şi şi-a anunţat sprijinul, mulţumindu-i pentru activitatea ei, dar şi a tuturor medicilor: „Este o angajată bună, profesionistă. Oferă asistenţă medicală la un nivel destul de înalt„, a declarat Ana Savişeva, medicul şef al spitalului de boli infecţioase unde lucrează tânăra.

Nu de aceeaşi părere a fost şi Ministerul regional al Sănătăţii, care a atenţionat asistenta medicală că autorităţile nu tolerează asemenea atitudine. În cele din urmă, ea s-a ales doar cu o avertizare disciplinară.

Oamenii sunt în continuare de partea asistentei medicale, mai mult decât atât, în Rusia a apărut un nou trend, cel al costumelor de protecție transparente.În orașul Samara, rusoaicele și-au confecționat costume de protecție transparente și s-au fotografiat la plajă.

Sanatate

uleiuri esentiale

Ce sunt uleiurile esențiale, ce efecte au și care este adevărul despre ele

Chiar dacă de-a lungul timpului uleiurile esențiale au fost folosite ca adjuvante în prepararea diverselor parfumuri sau creme, în ultimul [...]

Dieta si nutritie

O femeie care își anunță partenerul că are un test de sarcină pozitiv

Alimente care susțin fertilitatea

Adoptarea unei alimentații sănătoase și a stilului de viață și reducerea stresului pot ajuta la îmbunătățirea fertilității. De asemenea, este [...]

Alimente

migdale

Migdalele și beneficiile lor. Cum le poți folosi pentru o frumusețe de invidiat

Migdalele sunt recunoscute pentru că au o mulțime de beneficii asupra organismului. Este recomandat să consumi pentru o perioadă 6 [...]