Cadouri de Paște pentru copii. Ce să le aducă iepurașul

copil
Imagine de Victoria Borodinova via Pexels

Adevărata însemnătate a Sărbătorilor Pascale nu este deloc ușor de înțeles pentru micuți. Cel mai adesea ei o asociază cu o sărbătoare, o zi specială în care se pot bucura de toți cei dragi și în care primesc cadouri.

Pentru că iepurașului nu îi este deloc ușor să se decidă ce cadouri să le mai facă micuților, noi îi venim în ajutor cu o listă de daruri de Paște pentru copii.

Clasicii iepurași de ciocolată sunt mereu o idee bună, dar cu siguranță mai există o mulțime de alte variante, nu-i așa? Iată la ce ne-am gândit noi:

  • Hăinuțe cu tematică de sărbătoare. De ce nu? Sunt vesele, colorate, iar micuții se bucură nespus atunci când îmbracă haine noi. Acestea merg de minune și dacă planificați o sedință foto de sărbătoare. Asortați-vă ținutele, pune-ți zâmbetele pe față și aranjați-vă frumos în fața camerei foto pentru amintiri de poveste.
  • Cărțile cu povești sau cărțile de colorat sunt o altă variantă de luat în seamă. Puteți petrece timp de calitate împreună în timp ce îi citești o poveste sau vă puteți lăsa imaginația să își facă de cap în timp ce îmbinați nuanțe pe planșele de colorat.
  • Nu uita de figurinele din ipsos. Acestea sunt mereu o alternativă drăguță pentru pictat. Alege câteva modele cu tematică sărbătorilor pascale și distrați-vă împreună în lumea culorilor.
  • Vânătoarea de ouă sigur, sigur este o activitate cu care nu vei da greș. Micuții sunt entuziasmați de cadouri, așa că nu ezita să le adaugi surprize pe care ei să le descopere în joaca voastră.
  • Jocurile educative care îi stimulează și le pun la încercare gândirea, memoria și abilitățile sunt mereu o alegere potrivită, credem noi.

Lego este și va rămâne pe lista de cumpărături a prichindeilor

  • Nici bijuteriile nu trebuie lăsate deoparte, mai ales dacă darul este pentru o fetiță. Micuțele se vor bucura să poarte un pandativ nou sau un set de cercei cu iepurași. În cazul băieților poți opta pentru o brățară.
  • Nu am văzut până acum copil care să nu se bucure măcar un pic de nisipul kinetic. Până și adulții sunt atrași de el. Acesta se poate folosi oricând în casă și reprezintă o activitate care îl va ține ocupat pe copil cel puțin 30 de minute, garantat, mai ales dacă este prima dată când îl descoperă.
  • Plastilina inteligentă este o altă idee de cadou care cu siguranță vă garantează succesul. Aceasta se poate modela precum plastilina obișnuită, poate sări precum o minge, se rupe ca o hârtie și se poate sparge în bucăți. Trebuie încercată.
  • Jocurile de rol sunt mereu pe placul piticilor. Fie că vorbim despre magazine de jucărie, bucătării din lemn, piste de mașini, parcări etajate, toate acestea le vor dezvolta imaginația micuților și îi vor pregăti pentru situații din viața reală.
  • Lego este și va rămâne pe lista de cumpărături a prichindeilor. Alege ceva potrivit vârstei și lasă-i să exploreze.

Recomandarile sunt făcute pe baza experiențelor noastre cu micuții. Sperăm ca lista să vă fie de folos. Spor la cumpărături!

Citește și: Mesaje de Paște! Cele mai frumoase urări pentru persoanele dragi

Lifestyle

casa feng shui

Renovarea casei în stil Feng Shui: 2 reguli importante și materialele de bază

Feng Shui este un termen care provine din cultura chineză și face referire la ideea de conlucrare a vieții cu [...]

Afectiuni

masca medicinala

Mituri despre Coronavirus demontate de specialiști

Din simplul fapt că acest Coronavirus este un virus nou care afectează atâția oamenii, au apărut o mulțime de informații [...]

Detox

smootie verde

5 trucuri pentru a elimina toxinele din ficat. Uite ce recomandă un specialist din străinătate

În perioada izolării la domiciliu, cu siguranță fiecare dintre noi am exagerat cu alimentația: am mâncat la ore târzii tot [...]