Cum să cheltuiești înțelept la stomatolog! Ai grijă când alegi soluții de compromis pentru dinții tăi

stomatolog
Photo by Daniel Frank from Pexels

Desi ne-a lipsit perioada in care puteam sa ne plimbam in aer liber fara masti, pentru unii stresul de abia incepe. Zambetul nu este chiar asa cum ti-ai dorit? Nu trebuie sa te sperii, ci trebuie sa incepi sa te informezi pentru a gasi cea mai buna solutie pentru sanatatea ta dentara. Ce trebuie sa stii este ca un pacient informat este un pacient care isi cheltuieste banii intelept.

“De fiecare data, imi rezerv timpul necesar pentru discutia cu pacientul, astfel incat acesta sa inteleaga care sunt solutiile cele mai bune pentru situatia sa. In stomatologia digitala, fiecare tratament este gandit pe termen lung, cu rezultate controlabile si fara risc. Pacientii inteleg deja ca tratamentele stomatologice digitale, materia prima de calitate si tehnologia fac diferenta.”, explica Dr. Roxana Serb.

“In prima etapa de tratament, prin scanarea digitala si investigatiile 3D prin computer tomograf, pot realiza un plan de tratament cu abordare multidisciplinara care sa acopere toate riscurile care ar putea aparea. Ce inseamna acest lucru? Ca tratamentul este temeinic. Ca pacientul beneficiaza de o solutie completa si nu de o manopera care sa il “salveze” pentru moment, dar care in timp creeaza mult mai multe complicatii si, din acest motiv, implica si costuri mai mari”, adauga Dr. Roxana Serb.

Dr. Roxana Serb: ”Alegerea stomatologului si clinicii este semnificativa!”

Dr. Serb explica, de asemenea, ca pacientul trebuie sa se informeze inainte de a lua decizia unde se va trata. Cel mai mare risc este de a primi o solutie de compromis care pe termen lung face mai mult rau decat bine. “Fie ca vorbim de tratamentul cu implant dentar, de tratamente estetice, de fatete dentare alegerea stomatologului si a clinicii este semnificativa”. Niciun pacient nu trebuie sa aleaga solutii care sunt pe termen scurt.

Dr. Roxana Serb este parte din Clinica 32 si are o experienta de peste 12 ani in tratamente stomatologice digitale avansate. Dr. Serb a participat si continua sa participe la cele mai prestigioase evenimente internationale dedicate manoperelor stomatologice de ultima ora, astfel incat sa poata oferi pacientii sai cele mai bune solutii si un raport eficient calitate-pret.

Pentru mai multe detalii despre Dr. Roxana Serb vizionati subiectele explicate in singura emisiune de stomatologie online:

Afectiuni

entorsă

Entorsa – simptome, diagnostic și tratament

A venit toamna, oamenii caută în continuare locuri unde să se relaxeze și dacă nu la munte, la aer curat, [...]

Interventii si terapii

ct

Diferența dintre CT și RMN: avantaje și dezavantaje

De cele mai multe ori, diagnosticarea corectă a unei boli se face prin realizarea unor inevstigații suplimentare, altele decât se [...]

Afectiuni

adenomioza

Adenomioza, o problemă de sănătate greu de diagnosticat

Femeile se confruntă cu o mulțime de probleme de sănătate, mai ales în zona aparatului reproducător. Este o zonă sensibilă, [...]